Végre megtört a jég

Remekül játszott a Liechten-stein elleni világbajnoki selejtezőn Németh Szilárd, a Middlesbrough csatára öt gólnál is szerepet játszott.

Remekül játszott a Liechten-stein elleni világbajnoki selejtezőn Németh Szilárd, a Middlesbrough csatára öt gólnál is szerepet játszott. A huszonhét esztendős játékos szerezte az ötödik találatot, s ezzel megtörte a közel egyéves gólböjtöt, hiszen utoljára címeres mezben tavaly szeptember 10-én, a macedónok ellen volt eredményes.

Hosszú idő után talált a hálóba.

Legfőbb ideje, hogy megtört a jég, de én nem csináltam különösebb problémát abból, hogy mások lövik a gólokat. Most éppen Robo Vittek a hangadó. Korábban többször is volt olyan eredményes időszakom, hogy szinte minden bejött. Tudtam, előbb vagy utóbb ismét sikeres leszek.

A meccs előtt számított rá, hogy ilyen fölényesen nyernek?

Simán kiegyeztem volna három-, vagy négygólos győzelemmel is, hiszen a hollandok is „csak” 3:0-ra nyertek a hercegség legénysége ellen.

Öt találatnál is komoly szerepet vállalt.

Az elsőnél sikerült kiugratnom Vitteket, a félidő hajrájában Mintált szöktettem, aki a még jobb helyzetben levő Karhanhoz passzolt. A negyedik találatunk előtt éppen lövésre lendítettem a lábam, amikor hátulról elkaszáltak, s a tizenegyest Robo értékesítette. Ekkor szóltam a sok lehetőséget elpuskázó Marek Mintálnak, ne szomorkodj, mi is feliratkozunk a góllövőlistára. Igazam is lett, mert Breška szuperátadása után könnyű volt a kapuba gurítanom, majd a végén még egy gólpasszt adtam Mareknek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?