Vége az ökölvívó Interligának?

Pozsony. Nem hivatalos hírek szerint idő előtt ért véget a közös, cseh–szlovák–magyar ökölvívó-csapatbajnokság, az Interliga idei küzdelemsorozata. A brünniek ugyanis a minap bejelentették: idő előtt befejezik.

Pozsony. Nem hivatalos hírek szerint idő előtt ért véget a közös, cseh–szlovák–magyar ökölvívó-csapatbajnokság, az Interliga idei küzdelemsorozata. A brünniek ugyanis a minap bejelentették: idő előtt befejezik. Ladislav Gaži, a morvaországi klub tulajdonosa ezt azzal indokolta, hogy a szlovák és magyar pontozók rendre megverették védenceit, s ilyen körülmények között nincs értelme tovább bunyózni. Svatopluk Žáček, a cseh válogatott vezetőed-zője, a címvédő Ústí menedzsere az egyik prágai napilapban azt nyilatkozta, mindenképpen be kellene fejezni az idei bajnokságot. A jövővel kapcsolatban azt mondta, a következő idényben már egészen biztos nem indulnak az Interligában. Tegnap újabb mérkőzés maradt el, mégpedig a Žilina–Dubnica összecsapás. Imely Károly, a zsolnaiak komáromi csapatvezetője: „A legfrissebb információk szerint szétesett a Dubnica együttese, ezért nem utaztak el Zsolnára. Nagy kár, mert négy-öt komáromi bokszoló is szerepel a Žilina gárdájában, így megint ellenfél nélkül maradtak.” Az illetékesek azt szeretnék, ha a következő kiírásban csak szlovák és magyar csapatok lépnének szorítóba az Interligában. Állítólag a Vasas és a Kecskemét támogatja az ötletet. De vajon hány szlovák együttes vállalná a nem éppen olcsó „mulatságot”? (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?