Vb-selejtezők - Edinho is a portugál keretben

Lisszabon |

<p>Carlos Queiroz, a magyarok és a máltaiak ellen készülő portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya behívta a keretbe Edinhót, a spanyol élvonalbeli Málaga csatárát.</p>

A portugál szövetség közleményében jelezte, hogy a keret bővítésére azért volt szükség, mert a nemzeti csapat tagjai közül többen is sérültek. Emiatt Queiroz meghívta a skót Glasgow Rangers középpályását, Pedro Mendest is.
    A 13 pontos portugál válogatott jelenleg harmadik az európai 1. csoportban, jobb gólarányának köszönhetően megelőzve a magyar együttest. Az első helyen Dánia áll 18 ponttal, a svédek pedig másodikok 15-tel.
    Queiroz alakulata szombaton fogadja a magyarokat, négy nappal később pedig Máltán lép pályára.

    A keret:
    kapusok: Beto (FC Porto), Eduardo (Braga), Rui Patricio (Sporting Lisboa)
    védők: Jose Bosingwa (Chelsea), Bruno Alves (FC Porto), Paulo Ferreira (Chelsea), Cesar Peixoto (Benfica), Pepe (Real Madrid), Ricardo Carvalho (Chelsea), Rolando (FC Porto)
    középpályások: Deco (Chelsea), Duda (Malaga), Joao Moutinho (Sporting Lisboa), Miguel Veloso (Sporting Lisboa), Raul Meireles (FC Porto), Tiago (Juventus), Nuno Assis (Vitoria Guimaraes), Pedro Mendes (Glasgow Rangers)
    csatárok: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Liedson (Sporting Lisboa), Nani (Manchester United), Nuno Gomes (Benfica), Simao Sabrosa (Atlético Madrid), Edinho (Malaga)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?