VB-MOZAIK

AZ ARANYÉRT SINCS JUTALOM
Az argentinok számára rosszul kezdődött a csütörtök. Reggel fax érkezett Buenos Airesből, amelyben az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) közölte: sajnálatos módon akkor sem tud pénzjutalmat fizetni a játékosoknak, ha a válogatott megszerzi harmadik világbajnoki címét.

AZ ARANYÉRT SINCS JUTALOM

Az argentinok számára rosszul kezdődött a csütörtök. Reggel fax érkezett Buenos Airesből, amelyben az Argentin Labdarúgó Szövetség (AFA) közölte: sajnálatos módon akkor sem tud pénzjutalmat fizetni a játékosoknak, ha a válogatott megszerzi harmadik világbajnoki címét. Az indoklás egyszerű: a súlyos argentin gazdasági válság miatt nincs pénze az AFA-nak.

IZGULNAK A JAPÁNOK

Egyre nagyobb izgalommal várja a Belgium elleni, keddi világbajnoki mérkőzést a japán válogatott. A társrendező ország együttesének leginkább a hazai közönség elvárásai okozhatnak gondot. „Itthon játszani sokkal nagyobb felelősség – mondta a kapus Kavagucsi Joszikacu. – Mindennap érezzük a fokozott elvárást, erről olvasunk az újságban, ezt látjuk a tévében.” A játékos szerint ugyanakkor ennek jó oldala is van: „Feldobott hangulatban vagyunk, a feszültség akár robbanásszerű teljesítményre is ösztönözhet” – így az 54-szeres válogatott kapus.

30 MILLIÓBA KERÜL

Sepp Blatter FIFA-elnök és Angel Maria Villa Llona, a Spanyol Labdarúgó Szövetség vezetője ma Szöulban írja alá a Hírességek Csarnokának felépítéséről szóló szerződést. A más sportágakban már régóta működő Hall of Fame Valenciában lesz, létrehozása 30 millió euróba kerül.

DYER IS FELÉPÜLT

Néhány nappal David Beckham után Kieron Dyer is felépült sérüléséből, így Sven-Göran Eriksson angol szövetségi kapitány a világbajnokságra benevezett valamennyi labdarúgójára számíthat a svédek elleni vasárnapi első mérkőzés előtt.

FÉLMILLIÁRD TÉVÉNÉZŐ

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szerint félmilliárd televíziónéző követte figyelemmel a XVII. labdarúgó-vb Franciaország– Szenegál nyitómérkőzését, melyet a világ csaknem 200 országában élő adásban közvetítettek.

FIGO VISSZAVONUL?

lképzelhető, hogy hónapok óta tartó bokasérülése miatt rövidesen visszavonul Luis Figo, a portugál válogatott és a Real Madrid világsztárja. „Sokkal hamarabb fejezem be pályafutásomat, mint azt bárki hinné. Nem félek a visszavonulástól, s a rivaldafény hiányától sem tartok – mondta a szupertechnikás klasszis. – Legalább többet lehetek majd együtt családommal és barátaimmal. Ők a legfontosabbak az életemben.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?