Vb-2010 - Anelka csak a torna után szólal meg

London |

<p>Csak a világbajnokság után kommentálja a francia labdarúgó-válogatottnál kitört botrányt Nicolas Anelka, akit szombaton hazaküldtek Dél-Afrikából.</p>

A 31 éves csatár klubja, a Chelsea arra utasította őt, hogy amíg nincs vége a vb-nek, addig nem szólalhat meg az ügyben.
"Arra kérték, hogy várjon, amíg lecsillapodnak a kedélyek" - mesélte kedden testvére, Claude Anelka.
Az Európa-bajnok játékos a mexikóiaktól elszenvedett csütörtöki vereség szünetében szólalkozott össze Raymond Domenech szövetségi kapitánnyal, és durva hangnemben reagált a szakvezető rá vonatkozó kritikájára.
A futballisták ugyanakkor közleményben tiltakoztak a döntés ellen, és nem vettek részt a vasárnapi edzésen. Aznap vitába keveredett a hátvéd Patrice Evra és Robert Duverne erőnléti edző, s Domenech választotta szét őket. Az újabb incidens miatt lemondott posztjáról a csapatigazgató Jean-Louis Valentin.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?