Vasárnap délután háromkor Nyárasd-Bős focimeccs

Nyárasd/Bős |

<p>A nyugat-szlovákiai III. liga 18. fordulójában csallóköziek rangadója zajlik holnap délután (15.00) a nyárasdi futballpályán. A vetélytársak a 2008/2009-es bajnoki évfolyamban az edzőfaló csapatok kategóriájába tartoznak, mindketten immár harmadik trénerüknél tartanak…</p>

Sok nézőt vár Pinte A nyárasdiak az őszi idény végén köszöntek el Czuczor Attilától, helyébe Egri Ivánt szerződtették. A tavaszi idény rajtját megelőzően azonban a DAC-nál játékosként kegyvesztett lett Pinte Attila vette át a kollektíva irányítását. Eddigi mérlege: egy győzelem és egy vereség. „Respektáljuk a bősiek tudását. Kiváló játékosokkal rendelkeznek, mindkét tavaszi párharcukat megnyerték. Jól ismerjük egymást, több futballistájukkal, valamint edzőikkel a DAC-ban kapcsolatban voltunk” – fogalmazott a vendéglátók trénere. Elmondása szerint a balhátvéd Čekeyt a legutóbbi bajnokin cserélni kellett, ám arra számít, hogy a találkozóig felépül sérüléséből. „A jelek szerint az időjárás is kedvez a talajnak, a játéknak. Sok nézőre számítok a rangadón, melynek nincs favoritja. Elszántak vagyunk, győzni szeretnénk” – adta közre a házigazdák célját az egykori országos válogatott futballista, aki két évvel ezelőtt az úgyszintén harmadik ligás somorjaiaknál játékosedzőként tevékenykedett. Holnap két szakvezetővel
A Duna-partiaknál a hét elején felgyorsultak a történések. Meszlényi Tibor, aki hivatalosan ugyan a téli felkészülés nyitányától irányítja a bősieket, ám Bíró Sándor őszi idény elején bekövetkezett elmozdítását követően szaktanácsadóként már októbertól aktív szerepet vállalt a szakmai munkában, ugyanis elfogadta az I. ligás vágsellyeiek felkérését.
„Nem akartunk akadályt gördíteni Meszlényi Tibor távozásának, boldogulásának útjába. Megértettük, egy ambiciózus, szakmailag kiválóan felkészült edzőnek, ha igényt tartanak munkájára, felsőbb osztályban a helye. Helyébe Rostislav Prokop, az egykori DAC-futballista került, őt a szerdai gyakorláson mutattunk be a fiúknak. Vasárnap mindketten ott lesznek a kispadon, együttesünket azonban még Meszlényi készíti fel a nehéznek ígérkező párharcra” – adta közre a bősi edzőváltás hátterét Puskás Imre, a vendégek klubelnöke. Kiderült Kriss és Milan sérüléssel bajlódott a héten, a jelek szerint mindketten csatasorba állhatnak a derbin. „Még mindig rezonál emlékezetünkben az őszi hazai kudarc, itt az alkalom, hogy visszavágjunk a csúfos vereségért” – fogadkozott a rivális klub tisztségviselője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?