Váratlan vereség

Abu Dzabi. Nem várt vereséget szenvedett a szlovák válogatott a húsz éven aluli labdarúgó-világbajnokságon, hiszen a hazaiak elleni 4:1-es győzelem után szinte mindenki előre elkönyvelte az újabb három pontot.
BURKINA FASO–SZLOVÁKIA 1:0 (1:0). Góllövő: Zongo (6.). Játékvezető: Al-Delawa (bahreini), négyezer néző.

Abu Dzabi. Nem várt vereséget szenvedett a szlovák válogatott a húsz éven aluli labdarúgó-világbajnokságon, hiszen a hazaiak elleni 4:1-es győzelem után szinte mindenki előre elkönyvelte az újabb három pontot.

BURKINA FASO–SZLOVÁKIA 1:0 (1:0). Góllövő: Zongo (6.). Játékvezető: Al-Delawa (bahreini), négyezer néző. Kiállítva: Panan-detiguiri (87.). A szlovák együttes a következő összeállításban szerepelt. P. Kostoláni–M. Kostoláni, Brezinský, Konečný, Čech–Ivana, Pečovský, Bruško, Žofčák (70. Kopúnek)–Halenár, Hološko (82. Bakoš). Az influenzával küszködő Šebo, Kurty és Gajdoš nélkül lépett páláyra a Polák-legénység. A 6. percben az Anderlechtben játszó Zongo lövése a bal alsó sarokban kötött ki. A mezőnyben fölényben futballoztak Polák edző védencei, de komoly lehetőséget nem tudtak kidolgozni. Fordulás után nagyobb sebességre kapcsoltak Kostolániék, ám elpuskázták a helyzeteket. A 70. percben Ivana a kapust is kicselezte, s az üresen álló Halenárhoz játszott, ő elügyetlenkedte a ziccert. Röviddel a lefújás előtt Konečný bombája a kapufán csattant.

Egyesült Arab Emírségek–Panama 2:1.

Az A-csoport állása

1. Burkina Faso 2 2 0 0 2:0 6

2. Szlovákia 2 1 0 1 4:2 3

3. E. A. Emírségek 2 1 0 1 3:5 3

4. Panama 2 0 0 2 1:3 0

A szlovák válogatott utolsó csoportmérkőzését csütörtökön Panamával játssza. A csoportok első két helyezettjei mellett a négy legjobb harmadik is bejut a nyolcaddöntőbe.

B-csoport: Spanyolország–Mali 2:0, Argentína–Üzbegisztán 2:1.

C-csoport: Ausztrália–Kanada 2:1, Brazília–Csehország 1:1. (SITA, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?