Vándorkupás megálló Felsőszeliben

westernlovaglás
Felsőszeli |

Idei második állomásához érkezik szombaton (kezdés: 11.00) a mátyusföldi településen a Westernlovagló Vándorkupa. A gútai idénynyitó nagy sikere után a Nyerges Polgári Társulás telepén is rengeteg nézőre, sok lovaspárosra számítanak. 

A versenykínálat a szokásos: szlalom és hordókerülés junior, open, profi open és szenior kategóriában. „Sok a pónis, s ha lesz rá igény, nekik is indítunk versenyt. Örömmel mondhatom, hogy van érdeklődés tájainkon a westernlovaglás iránt, lassan beérni látszik vándorkupás szervezetünk közel tízéves munkája – közölte lapunkkal Lednecký Zoltán házigazda, aki szintén hangadója a Dél-Szlovákia nyugati részén terjedő mozgalomnak. – Egyre többen vagyunk, jönnek a feltörekvő fiatalok, nőnek, mint eső után a gomba. Kitűnő eredményekre van kilátás. Klubunk képviselőitől most nem várunk nagy sikereket, mert nincs arra felkészített lovunk, négy-öt lovasunk azonban biztosan elindul. A részvétel is fontos, hogy legyen kivel harcolni a győzelemért. Többórás lovascsemegénk nosztalgiabulival zárul.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?