Változatlan célkitűzés

Budapest. Az MTK labdarúgócsapatának vezetői nagyon elégedettek az együttes őszi teljesítményével, az elvárást azonban a sikeres periódus után sem módosították. A hivatalos célkitűzés továbbra is „csupán” az, hogy az együttes nemzetközi kupaszereplést érő helyen végezzen.

Budapest. Az MTK labdarúgócsapatának vezetői nagyon elégedettek az együttes őszi teljesítményével, az elvárást azonban a sikeres periódus után sem módosították. A hivatalos célkitűzés továbbra is „csupán” az, hogy az együttes nemzetközi kupaszereplést érő helyen végezzen.

– A Zalaegerszeg előtt tizenegy ponttal vezetünk. Az előnyünk jelentős, de még korai lenne a bajnoki címről beszélni – mondta Fülöp Ferenc klubigazgató. – Mindig csak a következő mérkőzéssel foglalkozunk, igyekszünk függetleníteni magunkat a bajnoki tabellától. Ezzel együtt csalódottak lennénk, ha nem végeznénk az élen.

Fülöp szerint a játékosok csattanós választ adtak a kétkedőknek: – A szezon elején sokan féltettek bennünket, hiszen nyáron Kuttor, Szamosi, Erős személyében meghatározó futballisták távoztak tőlünk. A helyettesítésüket azonban remekül megoldottuk. Külön örülök annak, hogy öt utánpótláskorú játékos is lehetőséget kapott az őszi idény során, és egyikük sem okozott csalódást.

A klubigazgató úgy véli: az MTK azért húzott el ennyire a mezőnytől, mert nem ingadozott a formája: – A bajnokság első kétharmadában látványos játékkal, nagy különbségű győzelmeket arattunk. A végére kicsit visszaestünk, de szerencsére ez az eredményekben nem mutatkozott meg. Az őszi zárófordulóban például minden különösebb gond nélkül nyertünk 3:1-re a Fradi-pályán. Mindössze két vereségünk van, mi rúgtuk a legtöbb gólt, s mi kaptuk a legkevesebbet. Megérdemelten állunk az élen.

Az MTK januárban Tatán edzőtáborozik, februárban Cipruson készül a folytatásra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?