Válás előtt az álompár?

Madrid. Úgy tűnik, hogy Victoria Beckhamnek kezd elege lenni a spanyolországi létből. A volt Spice Girl egyre nyűgösebb, és bár a páros tagadja, egyre több újság cikkezik arról, hogy valami gond van a házassággal – vagy épp a jelenlegi tartózkodási hellyel.

David és VictoriaReuters-felvéteMadrid. Úgy tűnik, hogy Victoria Beckhamnek kezd elege lenni a spanyolországi létből. A volt Spice Girl egyre nyűgösebb, és bár a páros tagadja, egyre több újság cikkezik arról, hogy valami gond van a házassággal – vagy épp a jelenlegi tartózkodási hellyel. Tegnapelőtt a Beckham házaspár még arról tájékoztatta a spanyol sajtót, hogy „semmiféle alapja nincs a megromlott házasságról szóló cikkeknek”, és azt is közölték, hogy Madriddal az egyetlen probléma, hogy „igen nehéz az igényeknek megfelelő házat találni”. Ennek ellenére a brit The Daily Mirorr tudni véli, hogy Posh Spice mihamarabb haza szeretne térni Londonba, s ebben a témában meg is szólaltatja az énekesnő egyik barátnőjét: „Számára Madrid nem jelent semmi különöset, mivel ő nem beszél spanyolul. A spanyol ételeket sem szereti, és a helyi szokásokat is nehezen szokja meg, ilyen például az éjszakai életmód.” A Real Madrid futballistája és családja jelenleg a madridi, Santo Mauro nevű, ötcsillagos szállóban lakik, de a jelek szerint az énekesnő szíve szerint inkább visszaköltözne Hertfordshire-be, ahol a Beckham család egy 6,5 millió eurót érő kúria tulajdonosa. Victoria szülei és testvére is az impozáns ház közelében laknak, így nem meglepő, hogy a popsztár visszavágyik sikerei színhelyére.

A Beckham házaspárnak ezen kívül a paparazzókkal is meg kell küzdeniük: Victoriát és Davidet olyannyira rettegésben tartják az erőszakos spanyol fotósok, hogy már-már az életüket féltik új otthonukban, Madridban. A szupersztár páros bárhová megy, elszánt lesifotósok veszik őket üldözőbe. A múlt héten például a futballcsillag a szállodából távozóban az autójában rekedt, amikor a paparazzók egy csoportja hajba kapott a „zsákmányon”. A testőreik pedig védenceik testi épségéért aggódnak, mert a végtelenül elszánt, egy-egy jobb fényképért kész vagyont kaszáló fotósok az úton is üldözőbe veszik a Beckham házaspárt. (o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?