V. LIGA (KELETI CSOPORT)

Ha besegít a sörgyár...
Ógyalla. Az elmúlt őszi idényt egy teljesen megfiatalított gárda kezdte meg.

Ha besegít a sörgyár...

Ógyalla. Az elmúlt őszi idényt egy teljesen megfiatalított gárda kezdte meg. Ennek megfelelően a tapasztalatlanság rapszodikusságot eredményezett, magyarán biztató meccsek mellett, bőségesen akadtak katasztrofálisak is, mondhatni testvéries megosztásban, hiszen 7 győzelem mellé 8 vereséget könyvelhetett el a csikócsapat. Éppen ezért józanul felmérve a csapat erejét, a vezetőség az őszi 9. hely után úgy vág neki a tavaszi idénynek, hogy elsődleges cél a bennmaradás. A Heineken sörgyárral jelenleg is komoly tárgyalások folynak, s ha sikerül nyélbe ütni végre egy komolyabb reklámszerződést, talán visszatérhetnek a régi szép idők Ógyallára is, hiszen emlékezzünk csak, nem is olyan régen, még a szlovák második vonalban szerepelt a város labdarúgása. Ami a mostani csapatot illeti, az őszi kerethez képest nem történt számottevő változás. Érsekújvárból Rus-nák, Komáromból Mayer érkezett, Poništ, illetve Cingel helyére cserébe. A keret további tagjai: R. Vozárik, Danis, Turančík, Kraslan, Polák, Gelle, Varga M., Varga T., Kmeť, Záček, Szabadszállási, Paj-tinka, Bachorec, Csicsó, T. Bican, M. Bican.

Felemás őszt feledve

Marcelháza. Józanul felmérik képességeiket a marcelháziak, hiszen annak ellenére, hogy a 7. helyről várják a tavaszi rajtot, továbbra is tartják azt a célkitűzésüket, hogy legrosszabb esetben a 10. helyen zárják a bajnokságot. Ami az őszi idényt illeti, pozitívumként könyvelték el, hogy 5 pontot szereztek vendégként, mivel nyertek Szőgyénben, döntetleneztek Tardoskedden és a Dolný Ohaj otthonában. Ellenpólusként említhető, hogy hazai pályán kikaptak Fegyvernektől. Lakatos Anton védencei keményen készültek a téli időszak során és szinte valamennyi edzőmeccsüket önmaguknál rangosabb ellenfelek ellen vívták, hogy lemérjék a keret valódi minőségét. A tavaszi idényben a következők szerepelnek majd: Csintalan, Bitter, Téglás O., Téglás P., Pálinkás, Németh, Viederman, Péntek, Rehák, Zsidek T., Zsidek R., Zsidek M., Keszegh, Zajos, Takács, B. Ňaňo, J. Ňaňo, Janovics, Lakatos, Zsigó, Lakatos, Baranyai.

Még reménykednek

Szentpéter. Nem csoda, ha az őszt katasztrofális bizonyítvánnyal zárta az együttes, hiszen abban, hogy a szentpéteriek az utolsó helyen várják a folytatást, nagy szerepe van Komárom és az FC Majorka fúziójának, elvégre az FC Majorka legjobbjai ősszel már a komáromiakat erősítették. Annak ellenére azonban, hogy a csapat jócskán lemaradva sereghajtó, a helyi önkormányzat segítségével még azért harcba szállnak a bennmaradásért folytatott küzdelembe - a keret: Nagy R. - Hudák, Pócs, Boros T., Boros P., Lakatos, Belobrad, Németh A., Németh I., Szabó, Major, Csákvári, Markovics, Vörös, Gerencséri, Nagy V., Badal, Bilko.

(littva, ok)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?