Úszó vk – Három magyar győzelem az első napon

Moszkva |

<p>Három magyar győzelem született Moszkvában az úszók világkupa-sorozatának keddi első napján: Hosszú Katinka két alkalommal állhatott a dobogó tetejére, Verrasztó Dávid pedig egy számban diadalmaskodott.</p>

A vasárnap zárult kazanyi világbajnokságot röpke szünettel követő vk-nyitányon Hosszú vb-címvédőhöz méltóan, hatalmas fölénnyel nyert 200 méter vegyesen 2:10.68 perces idővel honfitársnője, Jakabos Zsuzsanna (2:12.15 p) előtt. Magabiztosan végzett az első helyen 200 méter gyorson is, ahol 1:56.83 perc alatt tudta le a távot.     Mindemellett Hosszú, aki a moszkvai viadal nyitónapján összesen hét szám fináléjában volt érdekelt, negyedik lett 50 méter háton (28.54 mp) és 50 méter gyorson (25.40), hatodik a neki Kazanyban bronzérmet hozó 200 méter háton (2:16.66), nyolcadikként zárt a 100 méter pillangó (1:00.96), végül pedig a 800 méter gyors döntőjében (9:00.79).      Verrasztó Dávid, aki az oroszországi világbajnokságon ezüstérmet érdemelt ki 400 méter vegyesen, sikerszámában győzött Moszkvában 4:14.89 perces teljesítménnyel. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?