US Open – Williams játékveszteség nélkül az elődöntőben

New York |

<p>Serena Williams játékveszteség nélkül győzte le Carla Suarezt az amerikai nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében kedden.</p>

A címvédő, világranglista-vezető amerikai mindössze 52 percet töltött a pályán spanyol ellenfelével szemben. A profi éra 1968-as kezdetétől csak egyszer, 1989-ben fordult elő a US Open női versenyében, hogy a negyeddöntőben egyetlen játék megnyerése nélkül essen ki valaki. Akkor a bolgár Manuela Malejeva "adta meg magát" Martina Navratilovának.     Williams ellenfele az elődöntőben Li Na lesz, aki az orosz Jekatyerina Makarován túllépve először - egyben a kínaiak közül elsőként - jutott a legjobb négy közé az amerikai nyílt bajnokságon.      A férfiaknál a világelső szerb Novak Djokovic 1 óra 19 perces mérkőzésen búcsúztatta a spanyol Marcel Granollerst a nyolcaddöntőben.      Eredmények:    nők:    ---    negyeddöntő:S. Williams (amerikai, 1.)-Suarez (spanyol, 18.) 6:0, 6:0Li (kínai, 5.)-Makarova (orosz, 24.) 6:4, 6:7 (5-7), 6:2    korábban közölt keddi eredmény:    nyolcaddöntő:Azarenka (fehérorosz, 2.)-Ivanovic (szerb, 13.) 4:6, 6:3, 6:4        férfiak:    ----------    nyolcaddöntő:Djokovic (szerb, 1.)-Granollers (spanyol) 6:3, 6:0, 6:0Juzsnij (orosz, 21.)-Hewitt (ausztrál) 6:3, 3:6, 6:7 (3-7), 6:4, 7:5Wawrinka (svájci, 10.)-Berdych (francia, 5.) 3:6, 6:1, 7:6 (8-6), 6:2Murray (brit, 3.)-Isztomin (orosz) 6:7 (5-7), 6:1, 6:4, 6:4    A negyeddöntő párosítása: Djokovic-Juzsnij, Murray-Wawrinka, Gasquet (francia, 8.)-Ferrer (spanyol, 4.), Robredo (spanyol, 19.)-Nadal (spanyol, 2.) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?