Újra Spartan Race Magyarországon

Budapest |

<p>Jövő szombaton a Hungaroringen kerül sor a Spartan Race elnevezésű akadályversenyre, amelyet már több mint húsz országban rendeznek meg nagy sikerrel.</p>

A szervezők tájékoztatása szerint a közel 7,5 kilométeres pálya kialakításánál az elsődleges cél az volt, hogy a résztvevőket "kimozdítsák komfort zónájukból". Lesznek természetes és mesterségesen kialakított akadályok, az indulóknak tűzön, vízen, sáron és drótokon is keresztül kell majd gázolniuk a siker érdekében. Emellett több olyan kihívással is találkozhatnak majd, ahol cipelni, húzni, gördíteni kell valamit.     A Spartan Race azoknak szól, akik szeretnék egyénileg, vagy akár csapatban megmérettetni magukat és végigmenni egy kemény és egyben nagyon szórakoztató pályán. Az erőpróbából kettőt rendeztek tavaly Magyarországon, ezeken több mint háromezren vettek részt, az idei Hungaroringen pedig a tavalyinál jóval keményebb pálya, és az előzetes jelentkezések alapján rekordlétszám várható.    Az esemény a családoknak is kínál programot, ugyanis a legkisebbeket a Spartan Kids elnevezésű társrendezvénnyel várják, a gyerekek 3-15 éves korig három különböző korcsoportra bontva futhatnak a különböző szórakoztató, a felnőttekéhez hasonló akadályokkal tarkított pályán.    A Spartan Race minden befutója egyedi pólót és érmet kap a célban, az elit futam győzteseit, valamint a legjobb csapatokat pedig díjazzák a szervezők.    A viadal honlapján most vasárnapig lehet kedvezményes áron online nevezni, ezt követően már csak a verseny napján, a helyszínen lesz lehetőség a regisztrációra.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?