Újra Radványi a DAC edzője

Dunaszerdahely |

<p>Radványi Miklós visszatér a DAC-hoz. A szakvezető hétfőn délután egyezett meg a dunaszerdahelyi futballklub vezetőivel, s egy plusz egy évre kötelezte el magát a II. ligás egyesülethez.</p>

Radványi 2008 és 2010 között másodedzőként, a 2010/2011-es szezonban pedig vezetőedzőként irányította az akkor még élvonalbeli csapatot, a 2011/2012-es idényben pedig előbb a II. ligás szencieknél, majd a régióbajnokságban szereplő komáromiaknál tevékenykedett.

„Többször egyeztettem a klubvezetéssel, s konstruktív beszélgetéseket folytattunk. Mindketten ismertettük az elképzeléseinket, s közös nevezőre jutottunk – mondta Radványi Miklós. – Az elmúlt egy évben sok tapasztalatot szereztem. Máshol is vannak problémák, nem csak Dunaszerdahelyen. Bízom benne, hogy minden rendben fog menni.”

Radványinak korábban a DAC jelentős összeggel tartozott, ám ezt a tartozást már hónapokkal ezelőtt rendezte a klub.

A dunaszerdahelyiek kedden délután háromkor kezdik meg a felkészülést.

Részletek a keddi Új Szóban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?