Újra megrendezik a tizenegyesrúgókversenyét Gútán

gútai tizik

Visszatérnek a 11-esek a Gútai Búcsú és Vásár műsorába, annak sportos nyitányaként. Pénteken, 11-én (kezdés: 14.30) a Gőgh Kálmán Stadionban lesz a verseny, immár tizennegyedszer és újra Balogh Árpád szervezésében.

„A város támogatásának köszönhetően ismét belevágtam, újra érzem magamban azt a szikrát, ami az ilyesmihez feltétlenül szükséges. Versenyző- és közönségvonzó eseményről van szó, focihangulatot teremthet a másnapi hazai bajnokira, társulva a hagyományos kézilabdatornához” – mondta lapunknak a főszervező, aki szerint újítanak, s nagyon nagy a készülődés.

A városban kisebb-nagyobb megszakításokkal 2003 óta él a tizenegyesrúgó verseny. „2018 után lépünk ismét színre. Elég sokan hívnak, érdeklődnek. A legelső tizenegyest Kárpáty Ernő, sportos beállítottságú alpolgármesterünk rúgja, versenyen kívül. Aztán majd következnek a többiek. A pontrúgások sora akár négy órán át is tarthat, estig tán befejezzük. Imádja a helyi légkört, ezért ismét indul a legutóbbi két kiírás győztese, a bogyaréti Both Richárd, s jelentkeztek mások is korábbi bajnokaink közül. Ismét bárki próbálkozhat. Azt is elárulom, hogy a gútai klub brazil futballistái is jelezték részvételüket, akárcsak egy Gútára került venezuelai srác, aki lelkes amatőrként futballozik. De a legtöbben – mint korábban is – hely- és környékbeliek lesznek, s van érdeklődés a Galántai járásból is” – nyilatkozta Balogh.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?