Újabb gömöri vereség

Rimaszombat/Pozsony/Zsolna. Nem bírt a II. ligás Ličartovcével a Szlovák Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az élvonalbeli rimaszombati csapat. A Slovan-stadionban nem született gól; tíz emberrel is biztosan nyert a bajnok zsolnai együttes. Visszavágók egy hét múlva.
RIM. SOBOTA–LIČARTOVCE 0:1 (0:1).

Rimaszombat/Pozsony/Zsolna. Nem bírt a II. ligás Ličartovcével a Szlovák Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az élvonalbeli rimaszombati csapat. A Slovan-stadionban nem született gól; tíz emberrel is biztosan nyert a bajnok zsolnai együttes. Visszavágók egy hét múlva.

RIM. SOBOTA–LIČARTOVCE 0:1 (0:1). Góllövő: Krakovský (31. – 11-esből); Jv.: Ďuriš, 1000. RIM. SOBOTA: Slovenčiak–Maruniak, Hadviger, Dojčan, Tomík (37. Valkučák)–Hloušek (59. Novák), Amaro, Bella, Hílek–Iskra (87. Karkovský), Staš. A hazaiak legnagyobb helyzetüket a 22. percben hagyták ki, amikor Bella távoli ívelése két kapufát is érintett. Tíz perc múlva már a vendégek örülhettek, Hadviger kezezését büntető követte, s Krakovský nem hibázott. A 42. percben Staš egyenlíthetett volna, gyenge lövése azonban nem okozott gondot Pulen kapusnak. Közvetlenül a fordulás után enyhe mezőnyfölénybe kerültek a gömöriek, de nehézkes támadásaik nem jelentettek igazi veszélyt a kapura. Úgy tűnt, tarthatna akár késő estig a meccs, a rimaszombatiak gólképtelenségén az sem segítene. Negyed órával a lefújás előtt Staš közeli fejesét védte a licsérdi kapus. A rimaszombatiak gyenge produkciójukkal nem feledtették a csúfos, 7:1-es ligeti vereséget, ám a továbbjutásról még dönthetnek a jövő heti visszavágón.

SLOVAN–ARTMEDIA 0:0. Jv.: P. Šuniar, 1100 néző. A II. ligás Slovan sokkal veszélyesebben futballozott, mint a kényelmes ligeti gárda.

ŽILINA–ZL. MORAVCE 3:1 (2:1). Góllövő: Šesták (2., 68.), Ďurica (28. – 11-esből), ill. Vondra (33.). Jv.: Tomčík; 1500 néző. Kiállítva: Krško (16.– Žilina). Még emberhátrányban is sokkal jobb volt a bajnok.

A visszavágókat egy hét múlva bonyolítják le. (bt, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?