UEFA KUPA

Ma rendezik a negyeddöntő visszavágóit a labdarúgó UEFA Kupában, éjfél körül kialakul a legjobb négy mezőnye. A múlt heti első mér-kőzések alapján még valamennyi együttes reménykedhet, igaz, Buzsáky Ákos klubja, az FC Porto roppant nehéz helyzetből várja a folytatást.

Ma rendezik a negyeddöntő visszavágóit a labdarúgó UEFA Kupában, éjfél körül kialakul a legjobb négy mezőnye. A múlt heti első mér-kőzések alapján még valamennyi együttes reménykedhet, igaz, Buzsáky Ákos klubja, az FC Porto roppant nehéz helyzetből várja a folytatást. A magyar futballistát nem nevező portugálok ugyanis hazai pályán egygólos vereséget szenvedtek a Panathinaikosztól, így bravúr lenne a továbbjutásuk. A roppant egységes görögök vendéglátónként még a világ legjobb együtteseit is megszorongathatják, mostani ellenfelük pedig nem tartozik a közvetlen elithez. Vagyis a papírforma a Panathinaikosz elődöntőbe kerülését ígéri.

Már Skóciában óriási csatát hozott a Celtic Glasgow és a Liverpool brit rangadója, s valószínű, hogy a csütörtöki visszavágót is hasonló küzdelem fogja jellemezni. Mindkét gárda nélkülözi majd legalább egy kulcsemberét, mert a hazaiaknál az eltiltott szenegáli El-Hadji Diouf, míg a skótoknál a csuklótörést szenvedett angol Chris Sutton nem léphet pályára.

A Besiktas Istanbul–Lazio és a Boavista Porto–Malaga negyeddön-tőt egyformán a vendégek várják egygólos előnnyel, de nem egyértelmű esélyesként. Főleg Isztambulban várható kiélezett küzdelem, mert a fanatikus hazai rajongók megrettenthetik az olasz játékosokat.

A mai műsor (zárójelben az első mérkőzés eredménye) – 19.30: Panathinaikosz–FC Porto (1:0); 20.00: Besiktas–Lazio (0:1); 21.05: Liverpool–Celtic Glasgow (1:1); 22.00: Boavista–Malaga (0:1).

Az elődöntő sorsolását pénteken készítik el; a további program – elődöntő: április 10. és 24.; döntő: május 21. (Sevilla). (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?