Továbbra is nyeretlen a DAC

<p>A DAC futballcsapata 1:1-es döntetlent ért el az aranyosmaróti ViOn otthonában, ezzel nyolc forduló után továbbra is nyeretlen a labdarúgó Fortuna Ligában.</p>

A sereghajtó dunaszerdahelyiek azzal a reménnyel utaztak Aranyosmarótra, hogy a szintén gyengélkedő ViOn ellen megszerzik első idei győzelmüket. Bár a statisztika ellenük szólt, mert a DAC idegenben még soha nem nyert az aranyosmaróti együttes ellen. Ez a sorozat most sem szakadt meg.
A vendégek ugyan aktívabbak voltak, a 7. percben Štepanovský lőtt pontatlanul, majd három perccel később Pačinda estében centikkel lőtt mellé. Szarka Ákos is többször helyzetbe került, a hazaiak első komolyabb lehetőségére a 17. percig kellett várni, de Kosztadinov nem tudta meglepni Tofiloszkit. A 36. percben Simon Pambou lőtt az oldalhálóba, a DAC kapusát pedig nem sokkal később ápolni kellett, mert Konnsimbal arcon találta, de folytatni tudta a meccset.
A második félidőben Simon Pambou megmozdulása után tizenegyeshez jutottak a hazaiak, és Peter Orávik magabiztosan értékesítette is a büntetőt – 1:0. Két perccel később azonban jött a dunaszerdahelyi egyenlítés, egy bal oldalról érkező lövést Kováč még védett, a labda Sarr elé pattant, aki közelről nem hibázott – 1:1. Sarr egy második gólt is szerezhetett volna, de Kováč hárított. A 84. percben az aranyosmarótiak is megszerezhették volna a három pontot érő találatot, de Karlík fejese a kapu fölé szállt.

Az 1:1-es döntetlen azt jelenti, hogy a dunaszerdahelyiek továbbra sem tudtak elmozdulni az utolsó helyről. (onlajny.sk)

ViOn Zlaté Moravce–DAC 1:1 (0:0)
Góllövők: Orávik (56., 11-esből), ill. Sarr (58.).
Sárga lap: Konnsimbal, Ranko, ill. Ljubicic, Michalík, Pambou.
Játékvezető: Očenáš, 1610 néző.
VION: Kováč–Obročník, Ranko, Kapor, Pintér–Bariš–Válovčan (60. Boszorád), Karlík, Kosztadinov (64. Guliavogui), Orávik (81. Rejdovian)–Konnsimbal.
DAC: Tofiloszki–Kwin, Michalík, Huk, Brašeň–Simon Pambou, Ljubicic–Štepanovský (75. Ľupták), Sarr (86. Sabala), Pačinda (59. Vida)–Szarka.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?