Továbbjutott a Loki!

Debrecen. Az idegenbeli 1:1 után gólnélküli döntetlent ért el tegnap a Debrecen együttese a görög PAOK Szaloniki ellen, s az idegenben lőtt gólnak köszönhetően továbbjutott a harmadik fordulóba.
DEBRECEN–PAOK SZALONIKI 0:0, Debrecen, 6600 néző, játékvezető: Alon Yefet (izraeli), sárga lap: Vangelisz, Jannacinakisz.

Debrecen. Az idegenbeli 1:1 után gólnélküli döntetlent ért el tegnap a Debrecen együttese a görög PAOK Szaloniki ellen, s az idegenben lőtt gólnak köszönhetően továbbjutott a harmadik fordulóba.

DEBRECEN–PAOK SZALONIKI 0:0, Debrecen, 6600 néző, játékvezető: Alon Yefet (izraeli), sárga lap: Vangelisz, Jannacinakisz. DVSC: Tomic–Nikolov, Flavio Pim, Éger, Szatmári–Dombi, Habi, Sándor Tamás, Kiss Z. (Csehi Z.), Böőr (70. Vincze G.)–Bajzát (70. Halmosi). PAOK: Atmacidisz–Udaze, Vokolosz, Hasziotisz (61. Szpaszics)–Feutchine (81. Voszkaridisz), Hagan, Kucopulosz, Vangelisz, Karadimosz (65. Jannacinakisz)–Szalpingidisz, Jaszemakisz.

Ahogyan azt az első mérkőzés eredménye alapján várni lehetett, a görögök az első perctől fogva óriási nyomást gyakoroltak a hazaiak kapujára. A Debrecen rendkívül szervezetten védekezve igyekezett megakadályozni a görög akciók kibontakozását, a hazai játékosok már a labdaátvétel előtt megpróbálták megzavarni a PAOK futballistáit, és olykor még ellentámadásokra is futotta az erejükből. A görög nyomás ellenére a legnagyobb helyzet a 89. percben Halmosi előtt adódott, aki 15 m-ről a kapufát találta el. Továbbjutott a Debrecen, így 18 év után újra lesz magyar csapat tavasszal a nemzetközi kupaporondon. Közel két évtizeddel ezelőtt, az UEFA-kupa 1984-1985-ös kiírásában a Videoton a döntőig menetelt. Most a Debrecen is elérte a tavaszt.

Szentes Lázár (DVSC): „ĺgy alakult, hogy nekünk a 0:0 is továbbjutást ért. Mindenki láthatta, hogy milyen jó játékosokból áll a PAOK, ennek ellenére sikerült megőriznünk az első meccsen kiharcolt előnyünket.” (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?