Tour de France – Az összetettben éllovas Froome szakaszgyőzelme

Mont Ventoux |

<p>Az összetettben élen álló brit Chris Froome nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny vasárnapi, 15. szakaszát, s ezzel tovább növelte előnyét üldözőivel szemben.</p>

A Sky csapat szigetországi kerekese második részsikerét aratta az idei viadalon.     A mostani etapon, amely a Mont Ventoux hegyen ért véget, Froome 1,3 kilométerrel a cél előtt szakította le az addig vele tartó kolumbiai Nairo Quintanát, aki második lett.     Eredmények:    15. szakasz, Givors-Mont Ventoux, 242,5 km:    -------------------------------------------1. Chris Froome (brit, Sky) 5:48:45 óra 2. Nairo Quintana (kolumbiai, Movistar) 29 mp hátrány3. Mikel Nieve (spanyol, Euskaltel) 1:23 p h.     Az összetett élcsoportja:    -------------------------1. Froome 61:11:43 óra2. Bauke Mollema (holland, Belkin) 4:14 p hátrány3. Alberto Contador (spanyol, Saxo-Tinkoff) 4:25 p h.      Hétfőn szünnap lesz, kedden a Vaison-la-Romaine és Gap közötti 168 km-es etap vár a mezőnyre. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?