Totti, a szexis szabálymagyarázó

Az Ecuador elleni győzelem után az olasz válogatott tagjai már „nem is emlékeznek“ a sikerre, minden idegszálukkal a horvátok elleni szombati összecsapásra összpontosítanak.

Az Ecuador elleni győzelem után az olasz válogatott tagjai már „nem is emlékeznek“ a sikerre, minden idegszálukkal a horvátok elleni szombati összecsapásra összpontosítanak. A csapat kevésbé fáradt tagjai a Vegalta Szendai egyik ificsapata ellen léptek pályára és 9:1-re nyertek, a legtöbb gólt „természetesen” Filippo Inzaghi (3) és Vincenzo Montella (2) szerezte. (Az összeállítás: Toldo Materazzi, Iuliano, Coco Di Livio, Zanetti, Gattuso, Delvecchio Del Piero Montella, Inzaghi.)

Csütörtök délelőtt átmozgatás szerepelt a programban (a kisebb sérüléssel bajlódó Cristiano Zanetti, Gigi Di Biagio és Marco Delvecchio kihagyta a tréninget), majd délután „szabadságot“ kaptak a keret tagjai, ám Giovanni Trapattoni szövetségi kapitány meglehetősen szűkre szabta a lehetőségeket: a játékosok nem hagyhatták el az edzőtábort, és látogatókat sem fogadhattak.

Arra viszont volt lehetőségük, hogy szóba álljanak a sajtó képviselőivel, és többségük nem is bánta, hogy beszélhet az újságírókkal. A fő téma természetesen a horvátok elleni szombati meccs volt. „A vb rajtja előtt úgy gondoltuk, hogy a horvát válogatott lesz a legveszélyesebb ellenfelünk, és ez a Mexikótól elszenvedett vereségük után sem változott meg – jelentette ki például Di Biagio. – Technikailag igen erős csapatról van szó.” Fabio Cannavaro emlékeztetett a horvátok négy évvel ezelőtti sikerére, majd így folytatta: „Sokkal tapasztaltabbak, atlétikusabbak és erősebbek, mint amilyenek az ecuadoriak voltak. Ráadásul Alen Boksic személyében rendkívül veszélyes középcsatáruk van.“

Giovanni Trapattoni bejelentette, hogy a térdsérüléséből felépült Filippo Inzaghi legközelebb a kezdőcsapatban kap helyet. A 29 éves csatár hétfőn, az Ecuadorral szemben 2-0-ra megnyert találkozón még hiányzott a pályáról, mert – bár teljesen egészségesnek vallotta magát – Trapattoni óvatosságból nem szerepeltette. – Filippo friss és harcra kész, ő lesz Christian Vieri társa a csatársorban – mondta most a szakvezető. Az „új erő” bevetése következtében Totti hátrább húzódik a középpályára.

A nap igazi „jó híre“, hogy Francesco Tottit a 630 ezer példányban megjelenő Joszei Jisin nevű női hetilap beválasztotta a vb öt legszexisebb futballistája közé. (A többiek: Figo, Owen, Beckham és Raúl.) A főszerkesztő szerint az összeállítás csupán azért született meg, mert a japán hölgyeknek halvány dunsztjuk sincs a futball szabályairól, így viszont fel lehet kelteni érdeklődésüket a világbajnokság iránt. (or, m)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?