Tóth 9 góllal búcsúzott a Iuventától

Női BL, középdöntő, 1. csoport, 2. forduló: GYŐR–NÜRNBERG 30:25 (17:11). A Győr apróbb hibáival együtt is jobb volt, egyrészt azért, mert ott volt a pályán Görbicz, másrészt azért, mert a kiválóan védő Herrt a szintén ziccereket és heteseket védő Pálingert válthatta.

Női BL, középdöntő, 1. csoport, 2. forduló: GYŐR–NÜRNBERG 30:25 (17:11). A Győr apróbb hibáival együtt is jobb volt, egyrészt azért, mert ott volt a pályán Görbicz, másrészt azért, mert a kiválóan védő Herrt a szintén ziccereket és heteseket védő Pálingert válthatta. A masik meccsen: Vil?cea–Lada Toljatti 35:26 (16:12).

Férfi BL, középdöntő, 4. csoport, 2. forduló: PICK SZEGED– GUDME 34:33 (15:19). A szegediek drámai csatában fordítottak.

Férfi KEK, negyeddöntő, visszavágó: VALLADOLID–PRE?ŠOV 38:29 (17:16), az első meccs: 33:29, továbbjutott: Valladolid. Az eperjesiek csak az első félidőben reménykedhettek a továbbjutásban, a szünet után többször elvesztették a labdát, s ezt az ellenfél könyörtelenül büntette.

STEAUA BUCURESTI–MKB VESZPRÉM 26:34 (12:17), az első meccs: 23:31, továbbjutott: Veszprém. A veszprémiek a visszavágón is megmutatták, milyen a modern kézilabda, és a hazaiak nyitott védelmét könnyedén játszotta át.

Női KEK, nyolcaddöntő, visszavágó: RULMENTUL URBAN BRASOV–DVSC-AQUATICUM 25:20 (14:9), az első meccs: 30:30, továbbjutott: Brasov. A debreceniek nem tudtak bravúrt végrehajtani Brassóban, így búcsúztak a kupaküzdelmektől.

Férfi EHF-kupa, nyolcaddöntő, visszavágó: ARAGÓN–DUNA?FERR 36:24 (19:11), az első meccs: 30:29, továbbjutott: Aragón.

Zaragoza, 5000 néző A zaragozaiak már az első félidőben úgy játszottak, hogy a magyar csapatnak esélye sem volt a vezetésre, s a hazai előny fokozatosan nőtt. A vendégek összesen hat büntetőt és számos ziccert rontottak, így végül súlyos vereséggel búcsúztak az európai porondtól.

Női EHF-kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: KNJAZ MILOS– DUNA?FERR 29:43 (11:20). Visszavágó: DUNAFER–KNJAZ MILOS 40:24 (21:13), továbbjutott: Dunaferr. A szerb csapat lemondott pályaválasztó jogáról, így mindkét meccset Dunaújvárosban játszották.

Visszavágó: CORNEXI–ITXAKO NAVARRA 26:26 (12:10), az első meccs 21:27, továbbjutott: Itxako.

IUVENTA MICHALOVCE– VOLGOGRÁD 31:27 (16:15), az első meccs: 20:29, továbbjutott: Volgograd. Hiába lőtt a nagymihályiaktól búcsúzó Tóth Erzsébet, a Volgográd kihasználta az első mérkőzésen megszerzett nagy előnyét. (m, s)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?