Tört-zúzott a klubelnök

Szenc. Daniel Jammer, a II. ligás szenci klub tulajdonosa a keddi, Senec–Artmedia kupatalálkozót követően kijelentette, ha így megy tovább, november 15-én elhagyja a klubot, és végleg szakít az ország labdarúgásával.

Szenc. Daniel Jammer, a II. ligás szenci klub tulajdonosa a keddi, Senec–Artmedia kupatalálkozót követően kijelentette, ha így megy tovább, november 15-én elhagyja a klubot, és végleg szakít az ország labdarúgásával. A elnök felháborodását a pozsonyi Pavlík játékvezető szenciek ellen megítélt vitatható tizenegyese váltotta ki. A hármas sípszót követően Jammer teljesen kikelt magából, a bíróhoz szaladt és élesen bírálta, majd egy üvegajtó széttörésével csillapította haragját. Szót kért a mérkőzést követő sajtótájékoztatón is: „Jó látni, hogy a szlovák labdarúgás a nemzetközi porondon sikeresen szerepel. Viszont a bajnokságban és kupaküzdelmekben valami nincs rendben. Nem értem, hogyan fordulhat elő, fővárosi csapat mérkőzését pozsonyi játékvezető vezeti. Ha nem történik változás, elhagyom a klubot és a szlovák labdarúgást.”

Az 1:1-re végződött találkozón (a döntetlen az Artmediát juttatta az elődöntőbe) a vitatott büntető 1:0-s szenci vezetésnél, tíz perccel a meccs vége előtt történt: Halenár egyedül vezette a labdát a kapusra, aki jó ütemben mozdult ki, a fiatal támadó pedig egy hatalmasat esett (hogy magától vagy sem, az még a videofelvételek alapján sem egyértelmű). A játékvezető mindenesetre sokat segített a ligetieknek, mert a tartalékosan kiálló csapat nem nyújtott meggyőző teljesítményt. Ennek ellenére Vladimir Weiss kiállt védencei mellett: „Jó mérkőzést láthattunk, néhány játékos kivételével elégedett vagyok. Véleményem szerint jogos volt a tizenegyes.” Borbély Balázs, az Artmedia játékosa Daniel Jammer felháborító viselkedését kommentálta: „Nem értem ezt az embert. Azt hiszi azért, mert Németországból jött, mindent megengedhet magának.” A német befektető felháborodása nem alaptalan, de igaz, ami igaz: erre a viselkedésre nincs elfogadható magyarázat. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?