Tornalján elégedettek

Feled/Tornalja. A közép-szlovákiai IV. liga déli csoportjának vasárnapi gömöri rangadóján az élvonalbeli Tauris futballistáival megerősített, Tornalján működő rimaszombati fakó (R. Sobota B/Tornaľa) 3:1-re győzött az újonc felediek pályáján.

„Természetesen nagy volt a motiváció, közel félezer néző buzdította a fiúkat, de azért ez is olyan meccs volt, mint a többi. Elégedett vagyok a játékkal, alighanem ez volt részünkről a fociősz eddigi legjobb teljesítménye. 2:1-es állásnál megcsillant előttünk a pontszerzés lehetősége. A tornaljai csapat, ha az élvonalhoz szokott rimaszombatiakkal megerősítve lép pályára, bárkit megverhet ebben az osztályban” – értékelte a találkozót Szántó István, a felediek szakvezetője.

Kollégája véleményét osztotta a tornaljaiak trénere, Danyi László is. „Kiegyenlített mérkőzésen a nagyobb rutin döntött. Összességében jobb, érettebb csapat benyomását keltettük, a döntő pillanatokban sikerült gólt szereznünk” – fogalmazott a győztesek szakvezetője. A vendégek öröme azonban mégsem lehetett felhőtlen, hiszen Maruniakot feleselésért kiállította a játékvezető. Danyi László elmondása szerint egyelőre nagy az elégedettség Tornalján. A sérüléséből lábadozó rimaszombati hátvéd, Németh Krisztián is örült, hogy hathetes pihenés után a „fakóban” újra kifuthatott a zöld gyepre. „Jó kis meccs volt, a sok néző remek hangulatot teremtett a pályán. Győzni sosem könnyű, örülök, hogy ezúttal hoztuk a papírformát. Hogy ez lenne a térség legnagyobb rangadója? Ezt a tényt én annyira nem tudatosítottam. Főleg annak örülök, hogy térdműtétem után lassan visszazökkenek a régi kerékvágásba” – foglalta csokorba feledi benyomásait a védő.

Tornalján tehát semmi ok panaszra, a felediek pedig a vereség ellenére sem szomorkodnak. Elvégre Szántó István védencei újoncként hat mérkőzésen kilenc pontot szereztek. „A helyezéssel és a pontok számával maximálisan elégedett vagyok, némely meccsen azonban többet vártam. Példának okáért még most is kísért a nagyarányú poltári vereség. Célunk, hogy 18 ponttal zárjuk az őszt” – értékelte az eddigi eredményeket, vázolta fel az elvárásokat a hazaiak trénere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?