Tomáš Oravec a Spartában folytatja?

Prága. Hajrájához érkezett a cseh futballbajnokság 2002/03-as pontvadászata, de a csapatok menedzserei már javában azon munkálkodnak, hogy a nyáron kikkel erősítenek.
Valószínűleg néhány szlovák játékos is klubot cserél. Tomáš Oravec iránt a legnagyobb az érdeklődés.

Prága. Hajrájához érkezett a cseh futballbajnokság 2002/03-as pontvadászata, de a csapatok menedzserei már javában azon munkálkodnak, hogy a nyáron kikkel erősítenek.

Valószínűleg néhány szlovák játékos is klubot cserél. Tomáš Oravec iránt a legnagyobb az érdeklődés. A Viktoria Žižkov 22 éves csatára hosszú sérülés után tavasszal remek formába lendült, nyolc gólt lőtt. A Sparta vezetői nem titkolják, szívesen látnák a kassaiak és a rózsahegyiek egykori mesterlövészét. Karol Kisel a bennmaradásért csatázó Bohemians egyik legjobbjának számít, s ha csapata kiesik, a jelek szerint Liberecbe igazol. Peter Babnič (Zlín) új állomáshelye várhatóan Jablonec lesz.

Egyébként a Sparta Oravecen kívül Tomáš Rosický jelenleg Bregenzben játszó bátyját, Jiřít, a bécsi Austriában jobbára csak a cserepadot koptató Martin Hašeket és két ostravai labdarúgót, a hátvéd René Bolfot és a rendkívül tehetséges Václav Svěrkošt szeretné leigazolni. Azonban az utóbbi kecsegtető külföldi ajánlatokat is kapott (Internazionale, Dinamo Kijev), s a Baník vezérkara leszögezte: legalább 150 millió koronát kér a gólerős csatárért. Érdekes, hogy a télen az Angliából vendégjátékosként érkezett Vladimír Labant kijelentette, jól érzi magát a Spartában, s annak ellenére, hogy 2004 júniusáig szerző-dés köti a West Hamhoz, nem akar visszatérni az időközben az élvonalból kiesett csapathoz... Ami a prágai távozókat illeti, szinte biztosnak látszik, hogy a válogatott jobbhátvéd, Zděnek Grygera veszi kalapját, s a Juventusban vagy Németországban folytatja.

Úgy tűnik, hogy Grygera mellett a Slavia két futballistája, Adam Petrouš védő (CSZKA Moszkva) és Štěpán Vachoušek csatár (Marseille), valamint az ostravai Michal Papadopulos (Arsenal) is külföldre szerződik a cseh játékospiacról. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?