Tízezred dönthet!

Az Euroleasing-Orsi Sopron női kosárlabdacsapatának negyeddöntős részvétele már az ellenfelek utolsó, 14. fordulóbeli teljesítményétől is függ az Euroligában. A magyarok várhatóan legyőzik az USK Prahát, az Aix-en-Provence pedig megveri a Ružomberokot. A végső sorrendről tehát a Bourges-Barcelona mérkőzés dönt majd.

Az Euroleasing-Orsi Sopron női kosárlabdacsapatának negyeddöntős részvétele már az ellenfelek utolsó, 14. fordulóbeli teljesítményétől is függ az Euroligában. A magyarok várhatóan legyőzik az USK Prahát, az Aix-en-Provence pedig megveri a Ružomberokot. A végső sorrendről tehát a Bourges-Barcelona mérkőzés dönt majd. Ha ezen a katalánok győznek Franciaországban, akkor az Orsi mindenképpen kiesik. Amennyiben viszont – és ez a valószínűbb – nyer otthon a Bourges, akkor hármas holtverseny alakul ki a Sopron, a Barcelona és az Aix-en-Provence között. A trión belül nem dönthet az egymás elleni eredmény, mivel mindegyik csapatnak 2 győzelem/2 vereség a mérlege a többiekkel szemben. A következő szempont szerint az egymás elleni meccseken kapott és dobott pontokat kell figyelembe venni: Aix: 290/268, azaz 1,0820 Sopron: 289/300, azaz 0,9633 Barcelona: 288/299, azaz 0,9632. Az adatokból kitűnik, hogy ebben az esetben az Aix és a Sopron lép tovább, a Barcelona pedig egy tízezreddel(!) lemaradva kiesik.

Női kosárlabda Euroliga, 13. forduló, A csoport: Bourges–Euroleasing-Orsi Sopron 80:63, FC Barcelona–Aix-en-Provence (francia) 57:64, B csoport: Valenciennes (francia)–MiZo-Pécsi VSK 97:72.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?