Tizedszer görkoriztak Deákin

gorkori

Hároméves kihagyás után újra görkoriztak Deákin. Immár tizedszer, s az idei kilométergyűjtésnek Nyitra megye támogatásával a helyi önkormányzat volt a szervezője.

„Görkorcsolyán az egészséges jövő felé” jelszó jegyében lezajlott verseny – mint a korábbiakban – ezúttal sem volt tömegrajtos, hanem mindenki maga rótta a köröket az egy kilométeres pályán, s aki legtöbbet tett meg, lett valamelyik kategória első helyezettje.

„Örülünk, hogy 2018 után újra találkozhattunk, az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket. Kíváncsian vártuk, három év kihagyás után milyen lesz az érdeklődés. Elégedettek lehetünk, mert 36 versenyző indult. A legtöbben görkorcsolyáztak, de kerékpáros, rolleres és gyalogló is volt a pályán. Mindenki úgy mozgott, ahogyan tudott – tájékoztatta lapunkat Bertók Zsuzsanna tanácsadó, a korábbi kiírások szervezője. – Összesen 602 kilométert tettek meg a versenyzők, a legtöbbet a fiúknál Édes Ábel 36, a lányoknál Lencse Anna 31 km-rel. Négy településről jöttünk össze, s a díjakat nagy örömünkre a galántai nyolcszoros világbajnok uszonyos úszó, Bukor Ádám adta át a legjobbaknak.”

Érdekes

Deáki kategóriagyőztesek

fiúk, 7–14 évesek: Varga Dániel 27 km;

egyéb kategória: Édes Ábel 36.

Lányok, 6 éves korig: Győri Hanna Franciska 12;

7–14 évesek: Takács Viktória 28;

15–99 évesek: Lencse Emma 33;

egyéb kategória: Molnár Júlia 21.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?