Tizedszer futnak este Vágsellyén

futás

Várhatóan az ezres részvételi álomhatárt is túllépi a X. Vágsellyei Esti Futás.

Szombaton (20.00) indul a mezőny a Szentháromság térről a 7,3 km-es távra, amely a város utcáin át vezet Vágvecsére, s onnan vissza. „Jubileumi versenyünk új csúcsot ígér, hiszen napokkal a rajt előtt már 950-nél tartott a nevezések száma, tavaly 630-an indultak. Ismét nagy az érdeklődés, marokkói futó is jelentkezett – újságolta lapunknak Tomáš Mészáros versenyigazgató. Jubileumunk alkalmából az ezres álomhatár túlszárnyalása mellett a gyerekeknek is kedveskedünk: a legapróbbaknak, a még csak mászóknak is kijelölünk egy 5 m-es pályát, a 15 éven aluliakra 1000 méteres táv vár. Előbbiek 17, utóbbiak 18 órakor rajtolnak.”

Tavaly a főtávon a férfiaknál új pályacsúccsal (22:21perc) a pozsonyi Marek Lenčéš (ŠKP) győzött, a nőknél a vágsellyei Zdenka Hezká, ám a legjobb idő (27:06) birtokosa az érsekújvári Lucia Janečková.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?