Tiltakozik a DAC

Az FK DAC 1904 Rt. vezetősége szerkesztőségünknek eljuttatott levelében határozottan tiltakozik a klubbal kapcsolatban felmerült bundagyanú ellen. A levelet az alábbiakban kivonatosan közöljük
Az FK DAC 1904 rt. vezetősége tiltakozik a Šport napilap 2004. május 5-i számában megjelent, „Botrányos leleplezés” c.

Az FK DAC 1904 Rt. vezetősége szerkesztőségünknek eljuttatott levelében határozottan tiltakozik a klubbal kapcsolatban felmerült bundagyanú ellen. A levelet az alábbiakban kivonatosan közöljük

Az FK DAC 1904 rt. vezetősége tiltakozik a Šport napilap 2004. május 5-i számában megjelent, „Botrányos leleplezés” c. cikk, s az abban megjelent alaptalan vádak ellen. Az említett cikkben megfogalmazott mondatok súlyosan sértők a DAC-ra nézve, az ilyen hamis vádakat és rágalmazásokat kikérjük magunknak.

Az új tulajdonos érkezte és a klub anyagi helyzetének stabilizálása után az új klubvezetés minden erejével azon van, hogy minél jobb feltételeket teremtsen a DAC játékosai számára. A téli felkészülés alatt szinte az egész játékoskeret kicserélődött, annak az egyértelmű célnak az érdekében, hogy megmentsük a második ligás DAC-ot – már csak azért is, mert idén ünnepeltük a dunaszerdahelyi futball centenáriumát. De egyúttal le kell szögeznünk azt is, hogy a bentmaradás érdekében csak tisztességes eszközökkel kívánunk harcolni. Néha úgy tűnik számunkra, hogy törekvéseink valakik szemében szálkát jelentenek. Ezt a feltételezésünket támasztja alá az említett cikk is, amely dehonesztáló a klubra nézve. Nagyon reméljük, hogy hasonló praktikákkal nem kell szembesülnünk a szezon hátralévő részében.

Üdvözlettel: Antal Barnabás klubelnök és Pápay Zoltán vezetőségi tag. Dunaszerdahely, 2004. 05. 06.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?