Tiger Woods remek játékkal kezdett Nassauban

Nassau |

<p>Szinte a legoptimistább várakozásokat is felülmúlóan sikerült Tiger Woods újabb visszatérése, az amerikai sztár ugyanis 69 ütésből teljesítette a 72 ütéses pályát a Bahama-szigeteken zajló Hero World Challenge elnevezésű meghívásos golftorna csütörtöki nyitónapján.</p>

A 41 éves klasszis 301 napos kihagyás után indult újra versenyen, s kisebb megingásoktól eltekintve nagyszerű, magabiztos játékot mutatott be.

Woods 69 ütéses teljesítményével a nyolcadik helyről várja a pénteki folytatást, s mindössze három ütés a hátránya az éllovas Tommy Fleetwood mögött.

A 14-szeres Major-győztes golfozó mögött nagyon nehéz évek állnak, 2014 tavasza óta négy hátműtéten esett át. Tavaly szintén ezen a viadalon játszott először másfél év kényszerszünet után, majd januárban a San Diegó-i versenyen szerepelt. Egy héttel később aztán Dubajban indult de egy nap után kénytelen volt feladni a tornát, mivel kiújult a hátsérülése.

Rajongói számára azért is lehet biztató most csütörtöki teljesítménye, mert egy éve bizonytalan játékkal 73 ütéssel zárta a nyitónapot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?