Tiger Woods két nap után kiesett a PGA Championshipen

Az április US Mastersen győztes Tiger Woods már két nap után kiesett a golfozók idei második Major-versenyén, a 10,5 millió dollár összdíjazású PGA Championshipen.

Az amerikai sztár karrierje 15. Major-győzelme óta nem lépett pályára, s a hét elején is mindössze kilenc lyukat teljesített edzésen a mostani viadalnak helyt adó New York-i Bethpage State Parkban, ami meglátszott a teljesítményén. Woods rengeteg hibával játszott, csütörtökön és pénteken is sok közeli rágurítást hibázott el, így 36 lyuk után az alapütésszámnál 5-tel rosszabb eredménnyel állt, ami nem volt elég ahhoz, hogy a hétvégén folytathassa a versenyt.

A viadal első két napja egyértelműen a címvédő, szintén amerikai Brooks Koepkáról szólt, aki 128 ütéses - pályacsúcsot jelentő - eredménnyel áll az élen, hét ütéssel megelőzve a holtversenyben második honfitársát, Jordan Spieth-t és az ausztrál Adam Scottot.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?