Sport

Teremtornák dömpingje a komáromi járásban

Beindult a téli teremfociidény a komáromi járásban.
Ábel Gábor

2018. november 23. 18:15

teremfoci
Illusztrációs felvétel

A kezdők (U11) megmérettetésén az Activ Nagykeszi hódította el a trófeát, a döntőben a marcelházaiak fölött diadalmaskodtak.

A hétvégén újabb három seregszemlét rendez a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség. Szombaton 8.30 órai kezdettel a diákok (U15) viaskodnak a madari sportcsarnokban. A versenykiírás értelmében a bajnokság őszi szezonjának az első nyolc legeredményesebb csapata, név szerint a naszvadiak, a bátorkesziek, az imelyiek, a KFC fakó, a nagykesziek, a hetényiek, a csallóközaranyosiak és a búcsiak kaptak meghívást. Tavaly az Ilon Ferenc által irányított naszvadiak bizonyultak a legsikeresebbeknek.

Délután (kezdés 13.15 órakor) ugyancsak a madari sportcsarnok ad otthont az ifik (U19) összecsapásának. A rendezvény iránt mindössze az imelyiek és a bátorkesziek tanúsítottak érdeklődést.

Szintén szombaton 8.30-tól a felnőttek mérik össze tudásukat a naszvadi sportcsarnokban. A szervezők az A csoportba sorolták a šrobárováiakat, a bátorkeszieket, a dunamocsiakat és a lakszakállasiakat, a B csoportban pedig az izsaiak, a marcelházai fakó, a dulovceiek és a vágfüzesiek csatároznak. Az alapszakasz mérkőzéseit követően kerül sor az elődöntőre, a döntőre és a helyosztókra.

„Mindhárom focitornán díjazzuk a legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő teljesítményét is” – tudtuk meg Pupák Istvántól, a területi szövetség alelnökétől.

Fociszombat Madaron és Naszvadon

DIÁKCSAPATOK (U15) TEREMFOCITORNÁJA (madari sportcsarnok) – szombat, 8.30. A résztvevő csapatok: Naszvad, Bátorkeszi, Imely, KFC Komárom B, Activ Nagykeszi, Hetény, Csallóközaranyos, Búcs. Sorsolás a torna kezdete előtt.

IFIK (U19) TEREMFOCITORNÁJA (madari sportcsarnok) – szombat, 13.15. A résztvevő csapatok: Imely és Bátorkeszi.

FELNŐTTEK TEREMFOCITORNÁJA (naszvadi sportcsarnok), szombat, 8.30: Šrobárová–Lakszakállas; 8.45: Izsa–Vágfüzes; 9.00: Bátorkeszi–Dunamocs; 9.15: Marcelháza B–Dulovce; 9.30: Šrobárová–Dunamocs; 9.45: Izsa–Dulovce; 10.00: Bátorkeszi–Lakszakállas; 10.15: Marcelháza–Vágfüzes; 10.30: Šrobárová–Bátorkeszi; 10.45: Izsa–Marcelháza B; 11.00: Dunamocs–Lakszakállas; 11.15: Dulovce–Vágfüzes; 12.00: mérkőzés a 7. helyért; 12.15: elődöntő A1–B2; elődöntő B1–A2; 12.45: mérkőzés az 5. helyért; 13.00: mérkőzés a 3. helyért; 13.30: döntő.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Volkswagen

Még több autót gyárthat nálunk a Volkswagen

Gyimesi György szerint az igazságügyi tárca ellentmond önmagának ⋌(A szerző felvétele)

A parlamentben vitáztak a Beneš-dekrétumok alapján indított földelkobzásokról

Norbert Bödör
Frissítve

Norbert Bödör rács mögött marad, a zsolnai börtönbe szállították

koronavírus

Ezért növekedett meg hirtelen az ismert fertőzöttek száma

Tornalja

Egy felújítás jegyzőkönyvének tanulságai

Szepe

Remek tavaszi szezont produkált Szépe János és csapata az NB I-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.