Sport

Teremtornák dömpingje a komáromi járásban

Beindult a téli teremfociidény a komáromi járásban.
Ábel Gábor

2018. november 23. 18:15

Illusztrációs felvétel

A kezdők (U11) megmérettetésén az Activ Nagykeszi hódította el a trófeát, a döntőben a marcelházaiak fölött diadalmaskodtak.

A hétvégén újabb három seregszemlét rendez a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség. Szombaton 8.30 órai kezdettel a diákok (U15) viaskodnak a madari sportcsarnokban. A versenykiírás értelmében a bajnokság őszi szezonjának az első nyolc legeredményesebb csapata, név szerint a naszvadiak, a bátorkesziek, az imelyiek, a KFC fakó, a nagykesziek, a hetényiek, a csallóközaranyosiak és a búcsiak kaptak meghívást. Tavaly az Ilon Ferenc által irányított naszvadiak bizonyultak a legsikeresebbeknek.

Délután (kezdés 13.15 órakor) ugyancsak a madari sportcsarnok ad otthont az ifik (U19) összecsapásának. A rendezvény iránt mindössze az imelyiek és a bátorkesziek tanúsítottak érdeklődést.

Szintén szombaton 8.30-tól a felnőttek mérik össze tudásukat a naszvadi sportcsarnokban. A szervezők az A csoportba sorolták a šrobárováiakat, a bátorkeszieket, a dunamocsiakat és a lakszakállasiakat, a B csoportban pedig az izsaiak, a marcelházai fakó, a dulovceiek és a vágfüzesiek csatároznak. Az alapszakasz mérkőzéseit követően kerül sor az elődöntőre, a döntőre és a helyosztókra.

„Mindhárom focitornán díjazzuk a legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő teljesítményét is” – tudtuk meg Pupák Istvántól, a területi szövetség alelnökétől.

Fociszombat Madaron és Naszvadon

DIÁKCSAPATOK (U15) TEREMFOCITORNÁJA (madari sportcsarnok) – szombat, 8.30. A résztvevő csapatok: Naszvad, Bátorkeszi, Imely, KFC Komárom B, Activ Nagykeszi, Hetény, Csallóközaranyos, Búcs. Sorsolás a torna kezdete előtt.

IFIK (U19) TEREMFOCITORNÁJA (madari sportcsarnok) – szombat, 13.15. A résztvevő csapatok: Imely és Bátorkeszi.

FELNŐTTEK TEREMFOCITORNÁJA (naszvadi sportcsarnok), szombat, 8.30: Šrobárová–Lakszakállas; 8.45: Izsa–Vágfüzes; 9.00: Bátorkeszi–Dunamocs; 9.15: Marcelháza B–Dulovce; 9.30: Šrobárová–Dunamocs; 9.45: Izsa–Dulovce; 10.00: Bátorkeszi–Lakszakállas; 10.15: Marcelháza–Vágfüzes; 10.30: Šrobárová–Bátorkeszi; 10.45: Izsa–Marcelháza B; 11.00: Dunamocs–Lakszakállas; 11.15: Dulovce–Vágfüzes; 12.00: mérkőzés a 7. helyért; 12.15: elődöntő A1–B2; elődöntő B1–A2; 12.45: mérkőzés az 5. helyért; 13.00: mérkőzés a 3. helyért; 13.30: döntő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szlovákia a visegrádi négyek közül a legoroszbarátabb

Hivatalos: Cséfalvay kilép a Hídból

Frissítve

Baleset történt a pozsonyi Sitina-alagútban

Čaputová az ukrán elnökkel és miniszterelnökkel találkozik Kijevben

Szaúdi dróntámadás: Trump csőre töltve

Új-Zélandon télen is mezítláb járnak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?