TENISZ

Spanyolország nyerte a tenisz Hopman Kupát, a vegyescsapatok nem hivatalos világbajnokságát, miután a döntőben 2:1-re legyőzte (Sanchez-Vicario–Szeles 1:6, 6:7; Robredo–Gambill 6:3, 2:6, 7:6; Robredo, Sanchez-Vicario–Gambill, Szeles 6:4, 6:2.) az Egyesült Államokat. A spanyolok 1990 után másodszor végeztek az élen.

Spanyolország nyerte a tenisz Hopman Kupát, a vegyescsapatok nem hivatalos világbajnokságát, miután a döntőben 2:1-re legyőzte (Sanchez-Vicario–Szeles 1:6, 6:7; Robredo–Gambill 6:3, 2:6, 7:6; Robredo, Sanchez-Vicario–Gambill, Szeles 6:4, 6:2.) az Egyesült Államokat. A spanyolok 1990 után másodszor végeztek az élen.Anna Smashnova győzelmével fejeződött be a 140 ezer dollár összdíjazású aucklandi női torna. Az izraeli játékos a fináléban az 5. helyen kiemelt orosz Panova ellen nyert. 6:2, 6:2 arányban. A páros döntőjében: Arendt, Huber (1. kiemelt, amerikai, dél-afrikai)–Hrdličková, Nagyová (4., cseh, szlovák) 7:5, 6:4.Az első helyen kiemelt amerikai Venus Williams nyerte a 170 ezer dollár összdíjazású, Gold Coast-i női viadalt, miután a fináléban 7:5, 6:2-re legyőzte a másodikként rangsorolt belga Justine Henint.A hatodik helyen kiemelt marokkói Junesz el-Ajnaoui sikerével ért véget (4:6, 6:2, 6:2) a dohai, 1,129 millió dollár összdíjazású férfi torna. A győztes 137 ezerrel gazdagodott, míg a finálé vesztese, a spanyol Felix Mantilla 81 ezret kapott.Madrasban, a 400 ezer dollár összdíjazású férfi viadal elődöntőjében az első helyen kiemelt argentin Canas 4:6, 6:3, 6:3-ra verte a szlovák Kučerát. Döntő: Canas–Srichaphan (thaiföldi) 6:4, 7:6.A várakozásnak megfelelően az első helyen rangsorolt Henman diadalával ért véget az adelaide-i (az összdíjazás 375 ezer dollár volt) torna. A brit teniszező a fináléban 6:4, 6:7, 6:3 arányban legyőzte az ausztrál Philippoussist.Martina Suchá és Janette Husárová is bejutott a hobarti viadal 2. fordulójába: az előbbi a spanyol Virginia Ruan-Pascualt győzte le (4:6, 7:6, 6:2), az utóbbi pedig a német Angelika Rösch fölött diadalmaskodott (6:2, 6:4). (TASR, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?