TENGERENTÚLI BAJNOKSÁGOK

NHL
New York. Hazai sikerek születtek a bajnokság rájátszásának legutóbbi négy mérkőzésén. Az Ottawa legyőzte a Torontót, s összesítésben 2:1-re vezet. Mint ismeretes, a párharc négy győztes meccsig tart. Pavol Demitra volt a sztár a Detroit–St.

NHL

New York. Hazai sikerek születtek a bajnokság rájátszásának legutóbbi négy mérkőzésén. Az Ottawa legyőzte a Torontót, s összesítésben 2:1-re vezet. Mint ismeretes, a párharc négy győztes meccsig tart. Pavol Demitra volt a sztár a Detroit–St. Louis meccsen, egy gólt lőtt és volt három asszisztja, a hazaiak 6:1-re verték a Stanley Kupa várományosát. Egyáltalán nem ment a védés a Vörös Ördögök kapusának, Dominik Hašeknak, 16 lövésből ötöt nem tudott hárítani, le is cserélték. „Kaptam öt gólt, s tulajdonképpen nem is akadt munkám” – mondta a cseh kapus. A Nyugati főcsoport másik meccsén a Montreal hosszabbítás után verte 2:1 arányban a Carolinát.

EREDMÉNYEK, Keleti főcsoport, elődöntő: Otawa–Toronto 3:2 (0:0, 1:0, 2:2) – a párharc állása 2:1, Arvedson 2, Alfredson, ill. Roberts, Green. Kapura tartó lövések 29:28; 19 000 néző. Montreal–Carolina 2:1 (0:0, 1:0, 0:1 – 1:0) – a párharc állása 2:1, Koivu, Audette, ill. Battaglia. Kapura tartó lövések 20:34; 21 000 néző.

Nyugati főcsoport, elődöntő: St. Louis–Detroit 6:1 (2:1, 1:0, 3:0) – a párharc állása 1:2, Tkachuk 3, Mellanby, Demitra, Mayers, ill. Dacjuk. Kapura tartó lövések 18:28; 19 000 néző. San Jose–Colorado 6:4 (1:1, 2:3, 3:0) – a párharc állása 2:1, Thornton, Nolan 2, Graves, Selänne, Marleau, ill. Blake 2, Tanguay, Forsberg. Kapura tartó lövések 40:33; 18 000 néző.

NBA

Elszenvedte első vereségét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság rájátszásában a LA Lakers. A címvédő ráadásul hazai pályán kapott ki a San Antonio csapatától a Nyugati-főcsoport elődöntőjében. Eredmények: LA Lakers–San Antonio 85:88, a négy nyert találkozóig tartó párharc 1:1-re áll; Sacramento–Dallas 102:110, a párharc állása 1:1. Keleti-főcsoport: New Jersey– Charlotte 102:88, az állás 2:0 a New Jersey javára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?