Tavasszal a jövő csapatát építik

Komárom. Amióta Hámori Vladimír, a gyulamajori PTH kft ügyvezetője állt a több, mint 100 esztendős klub élére (a KFC-t 1899-ben alapították), új irányvonalat képvisel a révkomáromi egyesület: az elsődleges célja, hogy városi csapatot verbuváljon, vagyis komáromiak alkossák a kezdőcsapat gerincét.

Komárom. Amióta Hámori Vladimír, a gyulamajori PTH kft ügyvezetője állt a több, mint 100 esztendős klub élére (a KFC-t 1899-ben alapították), új irányvonalat képvisel a révkomáromi egyesület: az elsődleges célja, hogy városi csapatot verbuváljon, vagyis komáromiak alkossák a kezdőcsapat gerincét. Ez a váltás persze nem megy egyik napról a másikra, és saját nevelésű tehetségekre alapozni elsősorban csak a jövőt lehet. Ami a jelent illeti: mint minden fociklubot országszerte, a KFC Majorkát is elsősorban anyagi nehézségei kínozzák. Mivel a bajnokság őszi felében egy együttes, a Lapáš 10 pontos előnyre tett szert ( a komáromiak rosszabb gólaránnyal a Močenok mögötti 3. helyről vágnak neki a tavaszi szezonnak), alighanem egy kis ideig még le kell mondania a klubnak a felkerülésről. Hámori Vladimír klubelnök azért ennek ellenére ma sem titkolja, miért is munkálkodik a csapat körül napi szorgossággal: Már eddig is rengeteget tett az új vezetőség a klubért, de önmaga mércéjével mérve sem eleget. Persze igen nehéz ezekben az ínséges időkben 9 csapatot, több, mint 250 játékost úgymond eltartani, szponzorálni. Merthogy természetesen, amikor átvette a klub irányítását a Hámori-team, tisztában volt azzal, hogy a szponzorálás nem ragadhat le a felnőtt csapata szintjén, további 8 különböző korosztályú együttest kell működtetni, s ezt elvállalni, nagy merészség. Maradjunk a felnőtt csapatnál, hallgassuk az edzőt, Karol Múčkát: “Az őszi kerethez képest azt hiszem lényegesen jobb az erőnléte a mostani társaságnak, örülök, hogy a kezdeti kiesések utána az edzések látogatása is a megfelelő szinten volt, a fegyelmezettség terén elégedett lehetek. Elsődleges célunk, a jövő csapatának építése, a következő idényt ugyanis már úgy szeretnénk elkezdeni, hogy megpróbáljuk kivívni a III. ligába való feljutást.” Szokás szerint az átigazolás időszak alatt nagy volt a nyüzsgés Komáromban is. Távoztak: Czanik (Magyarország), P. Kršteňanský (Ausztria), Őszi (Rapid Bratislava), Pint (Lysá nad Labem, cseh III. liga), Mayer (Ógyalla). Z. Kršteňanský ugyan hivatalosan nem igazolt sehová, de nem is abszolválta a téli felkészülést, úgyhogy a neve mellé egy nagy kérdőjel dukál... Újak: Komjáti (Lakszakállas), Cingel ( Ógyalla), Cseh ( ĺmely). A főmecénás klubelnök elsősorban közönségcsalogató támadójátékot vár a „fiaitól”, másodlagos az eredményesség, de természetesen az is nagyon fontos... (al+ok)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?