Tárkányi aranyérem műfüves pályán

foci

Tárkányi arany- és borsi bronzérem született a Tőketerebesi Területi Labdarúgó-szövetség által 3. alkalommal kiírt „Tőketerebes város polgármesterének serlegéért” elnevezésű U19-es téli labdarúgótornán. 

Három egymást követő márciusi hétvégén négy csapat (TJ TISA Trakany, FK TJ Lokomotíva ŠM Michaľany, FK II. Rákóczi Ferenc Borša, FK Veľaty) mérte össze erejét a műfüves pályán zajló 90 perces mérkőzések során. A tárkányiak az utolsó összecsapáson döntöttek a tornagyőzelmükről, amikor is az addig szintén veretlen 6 pontos Michaľanyval kerültek szembe. A Tisza-parti együttes Jakab Zsolt, Szőllősi János és Szűcs Nicolas góljával, magabiztos játékkal győzött 3:1-re, s szerezte meg a serleget, melyet a város polgármestere, Marek Čižmár és a szövetség elnöke, Štefan Kavčák adott át.

„Az előző két seregszemlén is itt voltunk, de mindkétszer lemaradtunk a végső győzelemről, most harmadszorra azonban sikerült. A fiúk elszántak voltak és akarták is a sikert, bebizonyították, hogy többre képesek az örökös második helynél. Ehhez természetesen jó edzők is kellettek. A csapatot az ősz folyamán Tóth Barnabás irányította, az év elején Kádár Tamás vette át a helyét. Remélem, talentumaikat kamatoztatják a korosztályos bajnoki szezonban, s később majd a felnőttek között is. Gratulálok mindenkinek” – nyilatkozta az Új Szónak Szűcs László, a tőketerebesi területi bajnokságban szereplő tárkányi csapat sportmenedzsere.

Tornakrónika

TŐKETEREBES VÁROS POLGÁRMESTERÉNEK SERLEGÉÉRT TORNA

Trakany–Borša 4:1, Michaľany–Veľaty 3:0, Trakany–Veľaty 2:0, Michaľany–Borša 5:0, Trakany–Michaľany 3:1, Borša–Veľaty 4:1.

A torna végeredménye: 1. Trakany 9 pont, 2. Michaľany 6, 3. Borša 3, 4. Veľaty 0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?