Takács országos csúcsa, Kovács Ágnes búcsúja

Budapest |

<p>Takács Krisztián 24.05 mp-cel új országos csúcsot ért el 50 m pillangón a magyar 110. Allianz úszó országos bajnokság szombati zárónapján, amelyen a visszavonuló, olimpiai bajnok Kovács Ágnest is köszöntötték.</p>

Jelen állás szerint 31 fős úszócsapat utazik majd Pekingbe, a szövetség elnöksége szerdán véglegesíti az indulók névsorát.
A program zárásaként az olimpia, világ- és Európa-bajnok Kovács Ágnes versenyen kívül leúszta pályafutása utolsó 50 méterét, majd kisebb ünnepség következett. A Magyar Olimpiai Bizottság nevében Schmitt Pál elnök, a szövetség képviseletében Darnyi Tamás alelnök és Kiss László szövetségi kapitány, Kovács korábbi trénere, Kőbányáról Verbai Lajos polgármester, a volt társak közül pedig Szabó József és Güttler Károly köszöntötte.
Trénere, Turi György egy festményt adott át neki, majd kapott egy tortát is - vasárnap ünnepli a 27. születésnapját -, végül pedig felhangzott a Himnusz.
"Ugyanígy éreztem a Himnusz alatt Sydneyben, a dobogó tetején is és körülbelül most is akkor törött el a mécses, mint nyolc éve" - mondta a könnyekig meghatódott ünnepelt. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?