Tabellaszomszédok párharca a két pontért

női régiós kézi

Nem az eredményességükkel tűntek ki az őszi idényben a vasárnapi járási rangadó (kezdés: 15.00) szereplői: a naszvadi-ímelyi csapat a csallóközaranyosi Kóczán Mór Sportcsarnokba látogat a női I. kézilabdaliga 11. fordulójában. 
 

A tabellaszomszédok párharcát a vendéglátók hat ponttal a kilencedik, vendégük nyolccal a nyolcadik helyről várja a 12 tagú mezőnyben. Milyenek az elvárások a két táborban?


Csallóközaranyoson a hazai pálya előnyét akarják győzelemre váltani. „Úgy készülünk a rangadóra, mint más bajnoki mérkőzésre, de a rangadó súlya más, sajátos légkört visz az összecsapásba. Bénítóan is hathat a játékosokra, bár ilyenkor mindig mindenkiben nagyobb a bizonyítási vágy – mondta Peter Talár csallóközaranyosi edző, aki nyitrai létére már sok járási derbit átélt a két együttes között. – Előnyünkre szolgál, hogy otthon játszunk, és ott lesznek a szurkolóink is. Minél többre számítunk, és szükségünk is van a biztatásukra, szárnyakat adhat a csapatnak. Védenceim ezt pedig teljesítményükkel hálálhatják meg, győzelemmel búcsúztathatnánk a bajnoki idényt, aminek más íze lenne, ha éppen a naszvadiak ellen sikerülne elérnünk.”


A korábbiaknál még nagyobb súlyt kap a bajnoki azzal, hogy ez lesz az őszi sorozat kicsúcsosodása. „Kíváncsi vagyok, mire lesz képes a hiányzói nélkül kiálló két ellenfél. Nálunk az a kérdés, hogy kik léphetnek pályára a legutóbb galgóciakat legyőző csapatból, mert hét közben betegséghullám futott a végig a falun, s nem tudni, milyen nyomokat hagyott a játékosaimban – pillantott a szokatlan időpontban sorra kerülő bajnoki mérkőzésre Miskovics György, a vendégek edzője. – Bízom abban, hogy mindenki velünk tarthat Csallóközaranyosra. Ha nem adjuk el a labdákat, és jól fogunk védekezni, van esélyünk a két pontra is. Várhatóan védenceim és én is mindent megteszek ezért. Jó játékra, karácsony előtti igazi kézilabda-csemegére számítok.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?