Szurkolót bántalmazott a partjelző

Alistál/Baka |

<p>Bántalmazás miatt idő előtt véget ért az alistáli és bakai együttes összecsapása a dunaszerdahelyi területi bajnokság II. osztályában. Ebben még nem is lenne semmi meglepő, csakhogy nem egy szurkoló bántalmazta a játékvezetőt, hanem fordítva, a partjelző esett neki egy hazai drukkernek.</p>

„A sorozatos bírói tévedések felháborították a nézőket, és hangosan tiltakoztak a játékvezetői hármas ítéletei ellen. A fiatal partjelző ezt már nem bírta elviselni, átmászott a korláton, és megütött egy hazai szurkolót” – számolt be a történtekről Németh Tibor alistáli klubelnök.

Értesüléseink szerint a bántalmazott drukker az eset miatt a rendőrségen is feljelentést tett, végül az egyenruhások is megjelentek a pályán. „Az ügynek ez az oldala nem ránk tartozik, bennünket a csapattal kapcsolatos dolgok érintenek. Szeretnénk újrajátszani a mérkőzést, mivel a 65. percben fújták le, még elég sok idő volt hátra” – mondta elvárásait az alistáli klub első embere.

Mivel a mérkőzés félbeszakadásakor a vendégek vezettek 2:1 arányban, ők másfajta forgatókönyvet képzelnek el. „Nem tudom, milyen szabályok vonatkoznak erre az esetre, ezzel senki sincs tisztában, hiszen teljesen egyedi dolog történt. Mi akkor lennénk elégedettek, ha az eredmény érvényben maradna, és nem kellene még egyszer Alistálra utaznunk, az nekünk csak pluszköltségeket jelentene” – ecsetelte elképzeléseit Csomor György bakai klubelnök.

A partjelző kifakadását mindkét fél elítélte, leginkább tapasztalatlansága számlájára írható, hogy nem járt el helyesen. „Ha annyira zavarták őt a bekiabálások, akkor ezt a játékvezetővel kellett volna megbeszélnie, nem pedig ököllel elintézni a dolgot. A történtek után bevallotta hibáját, és arra hivatkozott, hogy nem bírta idegekkel, de véleményem szerint az ilyenre fel kell készülnie” – mondta a partjelzőről Németh Tibor.

„Az eddigi tapasztalataim az érintett partjelzővel nagyon jók voltak, szerintem vannak nála sokkal rosszabb játékvezetők is. Egyrészt fiatalsága miatt történhetett ez meg vele, másrészt a főbíró is hibás, mert nagyon kétesen vezette a mérkőzést, és alkalmat adott a drukkerek lázongására” – véleményezte az esetet a bakai klubelnök.

Bíró Béla játékvezető egyelőre nem kívánt nyilatkozni lapunknak a történtekről, Kövér Miroslav partjelzőt pedig nem sikerült telefonon elérnünk. Az esettel várhatóan csütörtökön foglalkoznak a területi labdarúgó-szövetség illetékes bizottságai. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?