Szuperrangadó Münchenben

München. Ma este játsszák a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit, a nap szuperrangadóján: a Bayern München a Real Madridot fogadja.

München. Ma este játsszák a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit, a nap szuperrangadóján: a Bayern München a Real Madridot fogadja. A két sztárcsapat számtalan szép eredménnyel és emlékezetes mérkőzéssel írta be magát a sorozat történetébe, s várhatóan most is sokáig beszélnek majd a szurkolók a párharcról. Ehhez azonban az idén váratlanul hullámzó teljesítményt nyújtó Bayernnek javulnia kell, de a német együttes mentalitása szinte garanciát jelent a feltámadásra. „Mostanában sokan mondják, hogy a játékosaim nem koncentrálnak megfelelően, ebben van is némi igazság. Ez azt mutatja, hogy jobban kell majd futballoznunk, de a ránk váró feladat nagysága ösztönzőleg hat” – mondta Ottmar Hitzfeld, a Bayern München vezetőedzője. A sikertréner dolgát az elmúlt hetekben sérülések nehezítették, de valószínű, hogy a kapus Oliver Kahn, továbbá az irányító Michael Ballack is szerepelhet. „A középpályás orvosi szempontból biztosan pályára küldhető” – jegyezte meg Wolfgang Peter csapatorvos.

A Bayern és a Real párharca a 70-es években kezdődött a legrangosabb európai sorozatban, s a csata az elmúlt évtizedben egyre gyakoribb lett, az 1999-2000-es sorozat óta kedden a 9. összecsapásra kerül sor. A mérleg „tisztán” a németeknek kedvezőbb (6 győzelem, 2 vereség), de az egyenes kieséses rendszerben 2:1-re a spanyolok vezetnek. „Ha tudásunk legjavát nyújtjuk, akkor nem lehet problémánk Münchenben. De az is igaz, hogy a BL-ben mit sem számít az elmúlt hetek formája, s a múlt szintén nem jelent sokat” – mondta Davis Beckham.

A találkozót a norvég Terje Hauge vezeti. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?