Szükség esetén gyógyít is a doki

Nagyveszverés. A Rozsnyói területi bajnokság I. osztályában a nagyveszverésiek telelnek az élen. Zdenko Greško személyében a félidei listavezető mezét viseli a mezőny legeredményesebb őszi góllövője is, aki tizenégy találkozón tizennégyszer talált az ellenfelek hálójába.

Nagyveszverés. A Rozsnyói területi bajnokság I. osztályában a nagyveszverésiek telelnek az élen. Zdenko Greško személyében a félidei listavezető mezét viseli a mezőny legeredményesebb őszi góllövője is, aki tizenégy találkozón tizennégyszer talált az ellenfelek hálójába. Mindvégig az imrikfalvai Ondrej Kopkášsal váltották egymást a góllista élén, ám az őszi szezonzáró fordulóban Greško mesternégyest produkált, ennek köszönhetően lerázta nagy vetélytársát. Az éllovas gólveszélyes csatára egyébként két évet a IV. ligában szereplő betlérieknél is eltöltött, a 2001/2002-es bajnoki idényben 11 találattal a felsőbb osztálybeli csapat házi gólkirálya lett. Azt csak a beavatottak tudják, hogy Greško jó hírű sebészorvosként dolgozik a breznóbányai kórházban. Azon már aligha csodálkozhatunk, hogy olykor a futballpályán is kamatoztatja szaktudását. „A 13. fordulóban a dobsinaiak védője olyan szerencsétlenül ütközött játékostársammal, hogy kificamította a vállát. Azonnal a segítségére siettem, doktor Tomkával kettesben azonnyomban szakszerűen ellátuk a sérültet. A beavatkozás után természetesen tovább folytattam a játékot” – elevenítette fel a történteket a biztoskezű gólzsák. Csapata ugyan a bajnoki cím nagy esélyese, ám ő – munkahelyi elfoglatsága miatt – szíve szerint megmaradna a járási felsőházban. „Szerintem játszunk inkább továbbra is izgalmas, színvonalas, közönségvonzó meccseket ezen a szinten” – vélekedett a pontvadászat őszi gólkirálya, akinek a tavaszi folytatásban az említett Kopkáš mellett alighanem a berzetei Rencsok, a dobsinai Záhoranský és a pelsőci Pulen lesz a legveszélyesebb vetélytársa. (kcs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?