Szoros mérkőzésen kapott ki a DAC

<p>Közel állt a pontszerzéshez a DAC a Slovan elleni rangadón, két rúgott gól ellenére üres kézzel tértek haza a sárga-kékek.&nbsp;</p>

Slovan - FC DAC 3:2 (2:2)

Gólszerzők: Schet (10., 78.), Soumah (27.) - Štepanovský (24.), Šabala (45.)

Sárga lapok: Sekulič (61.), Kubík (70.) ill. Németh zs. (48.), Štepanovský (61.), (Černák, 84.)

Piros lap: Štepanvoský (77.)

Játékvezetők: Sedlák - Balko, Bobko - 1.469 néző

Slovan: Mucha - Burnet, Saláta, Sekulič, De Kapms - Lásik (Savičevič, 79.), Lingeon - Schet, Soumah, Kubík (Oršula, 90.) - Priskin

FC DAC: Tofiloski -Živkovič, Michalík, Kwin, Németh Zs. - Ljubicic (Nagy P., 31.), Ľupták - Štepanvský, Polievka (Vida, 82.), Pačinda - Šabala (Černák, 82.)

Már a 10. percben megszerezte vezetést a hazai csapat, Burnet tört be a tizenhatosba a bal oldalon, középreadott labdáját Schet a kapuba lőtte - 1:0. A 14. percben Ljubicic próbálkozott egy távoli lövéssel, de labdája mellé szállt. A 22. percben Burnet indult meg a bal oldalon, védőjét lefutva középre passzolt, de a labdát Priskin már nem érte el. A 24. percben egyenlített a DAC, Štepanovský talált Mucha hálójába - 1:1. Nem tartott sokáig az öröm, három perccel később ismét vezetést szerzett a Slovan, Priskin beadása után Soumah volt eredményes - 2:1. A 34. percben 20 méterről Priskin végezhetett el egy szabadrúgást, de labdája a kapu fölé szállt. A 43. Percben Priskin fejese okozott riadalmat, egy szöglet után a magyar támadó fejelt fölé. Két perccel később ismét egyenlített a DAC, egy hosszú bedobás után a labda Šabala elé került, aki fejjel nem hibázott - 2:2.

Fordulás után rákapcsolt a Slovan, többször került a DAC kapuja elé, de a dunaszerdahelyiek védelme állta a sarat. Az 59. percben rezdült Tofiloski hálója, de Priskin találata les miatt érvénytelen volt. A félidő közepén több igéretes támadást vezetett a DAC, főleg Polievka volt igazán elemében. Egy szabálytalanság után Štepanovský megkapta második sárga lapját, így a 77. percben kiállításra került. Az ebből következő szabadrúgás után a 78. percben Schet második gólját szerezte - 3:2.

A végére már több gól nem esett, vereséget szenvedett a DAC a pozsonyi rangadón.

Álló István

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?