Szomorú vágsellyeiek

Bécs. Tegnap kora délután sorsoltak az európai kézilabdakupákban. A női Bajnokok Ligájában a vágsellyeieknek, ha ott akarnak lenni a legjobb 16 között, akkor előbb le kell győzniük a horvát Podravka Koprivnicát, majd pedig az orosz AKVA Volgográdot. Egy biztos, könnyebb ellenfeleket is kaphatott volna a Duslo...

Bécs. Tegnap kora délután sorsoltak az európai kézilabdakupákban. A női Bajnokok Ligájában a vágsellyeieknek, ha ott akarnak lenni a legjobb 16 között, akkor előbb le kell győzniük a horvát Podravka Koprivnicát, majd pedig az orosz AKVA Volgográdot. Egy biztos, könnyebb ellenfeleket is kaphatott volna a Duslo... A Dunaferr a spanyol Ferrobus Mislata és a cseh Slavia Praha csata győztesével szemben harcolhatja ki a legjobb 16 közé kerülést. A párharc vesztese az EHF Kupában folytathatja. A Ferencvárosnak nem kell selejtezőt vívnia.

A férfi KEK-ben a HIL újonca, az eperjesi gárda – amennyiben megegyezik az ellenféllel – kétszer is hazai környezetben játszik a Bakuval.

A férfi EHF Kupában a 32 közé jutásért a Dunaferr a Považská Bystrica és a grúz Sevardeni Tbiliszi párharc vesztesével (a győztes a cseh Karvinával mérkőzik), az Orosháza pedig az ukrán Portovik Juzsne és a HC Tbiliszi csata továbbjutójával találkozik.

Ugyanezzel próbálkozik a női EHF Kupában a Debrecen, amely a portugál Madeira és a francia Metz Metropole párharc vesztesével találkozik. A Cornexi-Alcoának ebben a fordulóban még nem kell pályára lépnie. Mindhárom kupában az első mérkőzéseket október 5-én vagy 6-án, a visszavágókat egy héttel később rendezik.

A Veszprém (férfi BL), a Szeged (férfi KEK), a Győr (női KEK) csak novemberben lép pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?