Szombaton folytatják

Pozsony. Nagy fölényben hokizott a jégkorong ST Extraliga-elődöntő hatodik mérkőzésének első harmadában a címvédő Slovan, kétszer is vezetést szerzett (mindkétszer emberelőnyből), ám csakhamar egyenlített a zólyomi gárda. Mindkét vendéggól Ondrejka kapus számlájára írható, akit a 15. percben Halák váltott. A 9.

Pozsony. Nagy fölényben hokizott a jégkorong ST Extraliga-elődöntő hatodik mérkőzésének első harmadában a címvédő Slovan, kétszer is vezetést szerzett (mindkétszer emberelőnyből), ám csakhamar egyenlített a zólyomi gárda. Mindkét vendéggól Ondrejka kapus számlájára írható, akit a 15. percben Halák váltott. A 9. percben Hujsa leterítette a palánknál Križan kapust, majd Klouda letaglózta Hujsát – mindkét durváskodó játékost habozás nélkül végleg kiállította a bíró. Remekül kezdte a második 20 percet a pozsonyi együttes, rövid idő alatt kétgólos előnyre tett szert, de a meccs „félidejében” szépített a Zvolen. Slovan-góllal kezdődött a záróharmad, ám nem sokkal ezután ismét egy gólra csökkent a házigazdák előnye. A továbbiakban Halák és Križan kapus bravúrjainak köszönhetően már nem született több gól. Nyert tehát a Slovan, ami azt jelenti, 3:3 a párharc állása. Szombaton, Zólyomban dől el a fináléba jutás sorsa.

Gólütők: Pavličko (5.), Nedvěd (13.), Pašek (23.), Kuľha (25.), Macho (41.) ill. Klouda (6.), Štork (15.), Cibuľa (33.), Babka (42.). A találkozót telt ház, 9 ezer néző előtt Lokšík vezette. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?