Szombati gólok és bukások: TOPligás összefoglalónk

<p>Mi történ szombaton a topligákban? Bayern-verés, Dárdai-siker, ismét gólokat lőtt Benzema, csak ikszelt a Barca, a Chelsea újabb pofont kapott. Egy helyen minden, mutatjuk a gólokat!</p>

Ha lemaradt a fociszombatról, ne kattintson sok kis cikkre: itt a leglényegesebb történések a topligákból. 

Angliában tovább szerencsétlenkedik a címvédő Chelsea, egy újabb vereségen talán már senki sem lepődik meg. Pedig ezúttal lehetne, az újonc Bournemouth ugyanis nyolcgólos nyeretlenségi szériáját szakította meg Londonban ezzel a góllal:

A ManCity a Stoke-tól kapott ki simán (2-0), a ManUtd pedig otthon játszott döntetlent a West Hammel, így nem sikerült előrébb lépniük a tabellán. Nyert viszont Swansea-ben a Leicester City, amely így újra vezeti a ligát. Az Arsenal előtt, amely a Sunderland elleni sikerével (3-1) feljött a második helyre. Ilyen volt a londoniak második gólja:

A sorrend: 1. Leicester 32, 2. Arsenal 30, 3. ManCity 29, 4. ManUtd 29 pont.

 

Spanyolországban rangadót játszottak szombat este, a Barcelona sokáig vezetett Suárez góljával Valenciában. Nézzék csak:

Ám végül – mivel a katalánok elszórakozták helyzeteiket – a hazaiak egy formás kontrából egyenlítettek. Santi Mina a 86. percben talált be, így:

Az Atlético Madrid a Granada vendége volt, a fővárosi csapat sima 2-0-s győzelmet aratott.

A Realban újra megtalálta góllövő csukáját Karim Benzema. A francia csatár a „szexvideós-zsarolós” ügyének berobbanása óta nem talált be. Most két góllal köszönt be, nézzék a másodikat:

A Real 4-1-re nyert a Getafe ellen, Cristiano Ronaldo is betalált. Az állás: 1. FC Barcelona 34 pont, 2. Atlético Madrid 32 pont, 3. Real Madrid 30 pont.

 

A német ligában megszakadt a Bayern 15 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériája. A bajorok Mönchengladbachba látogattak, a hazai Borussia sima 3-1-es győzelmet aratott, Ribéry a 81. percben szépített. Nézzék a Gladbach első és harmadik gólját:

Dárdai Pál csapata, a Hertha a Leverkusent fogadta. A hazaiak 2-1-re nyertek, ezzel feljöttek a BL-indulást jelentő 4. helyre. Ilyen volt a berliniek első találata:

A Borussia Dortmund rangadót nyert, Wolfsburgból hozták el a három pontot (1-2). A sárga-feketék ezzel öt pontra megközelítették a vezető Bayernt. Az állás: 1. Bayern 40 pont, 2. Dortmund 35 pont, 3. Mönchengladbach 26 pont, 4. Hertha 26 pont.

 

Az olasz ligában csak két meccset játszottak szombaton, az Inter 1-0-ra verte otthon a Genoát, ezzel két ponttal átvette a vezetést a tabellán. A Napoli vasárnap játszik Bolognában, ha győz, leelőzi a milánóiakat. A másik szombati meccsen: Torino–Roma 1-1. Itt az Inter győztes gólja: 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?