Szlovákia a hatodik

Helsinki. Csak a hatodik helyen végzett Szlovákia húsz éven aluli jégkorong-válogatottja a finnországi korosztályos világbajnokságon. Az 5. helyért vívott mérkőzésen – nagy csatában – alulmaradt Oroszországgal szemben.
SZLOVÁKIA–OROSZORSZÁG 2:3 (0:0, 1:2, 2:1). G.: Fábry 2, ill. Kazjonov, Szemin, Ovecskin.

Helsinki. Csak a hatodik helyen végzett Szlovákia húsz éven aluli jégkorong-válogatottja a finnországi korosztályos világbajnokságon. Az 5. helyért vívott mérkőzésen – nagy csatában – alulmaradt Oroszországgal szemben.

SZLOVÁKIA–OROSZORSZÁG 2:3 (0:0, 1:2, 2:1). G.: Fábry 2, ill. Kazjonov, Szemin, Ovecskin. Az esélyesebb orosz csapat kiválóan kezdte a második harmadot és néhány perc alatt kétgólos előnyre tett szert. A játékrész végén ugyan szépített a szlovák legénység, de az utolsó harmadban újra két gólra nőtt az orosz előny. Fábry újabb találata izgalmassá tette a mérkőzés hajráját, de az emberelőnybe került szlovák válogatott elszalasztotta az egyenlítési lehetőséget.

ELŐDÖNTŐ: Kanada–Csehország 7:1 (2:1, 1:0, 4:0), USA–Finnország 2:1 (1:0, 0:0, 1:1). A tengerentúli döntőt ma 18.00 órakor az USA és Kanada játssza. Előtte 14.00 órakor Csehország és Finnország vívja a bronzcsatát.

Befejeződött a küzdelem a kiesés elkerüléséért játszott csoportban: Svédország és Svákc már korábban megmenekült, Ausztria és Ukrajna búcsúzott az A-csoportos vb-től. A zárónap eredményei. Svédország–Svájc 4:3, Ausztria–Ukrajna 2:2. A csoport végeredménye: 1. Svédország 6, 2. Svájc 4, 3. Ausztria 1, 4. Ukrajna 1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?