Szlovák visszhangok a vesztes bronzmeccs után

Vancouver |

<p>Zdeno Chára nem találja a szavakat, Pavol Demitra szerint a  csapat hibázott, Pálffy szerint a meccs egész életében nyomasztani fogja, Handzuš bízott az egyenlítésben.</p>

Zdeno Chára csapatkapitány: Nehéz szavakat találni. Nagy csalódás ez számunkra, melyet le sem tudok írni szavakkal. Jól játszottunk, de gyors gólokat kaptunk. Hibákat követtünk el, és fejben nem győztük.

Pavol Demitra: Ezt a meccset mi magunk vesztettük el. Amikor 3:1-re vezetünk, nem hagyhatjuk, hogy leküldjék a pályáról a játékosunkat. Egyrészt büszkének kell lenni arra, amit eddig elértünk, másrészt hihetetlen, hogy így veszítsünk. A negyedik hely senkit sem érdekel. Negyediknek lenni olyan, mint utolsónak lenni. Ez a hiba életünk végéig dühíteni fog bennünket.

Žigmund Pálffy: Nagy csalódás ez számunkra. Ezek az érzések talán egész életünkben bennünk lesznek. Az emberhátrányban játszott idp nagyon sok erőnket elvett. A srácok, akik emberhátrányban játszottak, nagyon kimerültek. A bírók néha akkor is fújtak, amikor nem kellett volna, ez gyakorlatilag a bronzérmünkbe került. Az ember lassan már hozzá sem érhet az ellenfélhez, ha nem akar lemenni a pályáról.

Michal Handzuš: Talán ez volt az utolsó alkalom, hogy így, ebben a formában oltunk együtt, és meg akartuk mutatni. Nem is tudom, mit mondjak. A világbajnokság még nagyon messze van, azon még nem gondolkodunk. Még 3:4-nél is bíztunk abban, hogy egyenlítünk. Nem sikerült.

Branko Radivojevič: 3:1-re vezettünk, a kezünkben volt a meccs. Mit is mondhatnánk… Aztán három gólt kaptunk. Gyakorlatilag megmagyarázhatatlan, ami történt. 20 percre coltunk a bronzéremtől.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?