Szikorát visszavárják

Dunaszerdahely. Mindkét fél fokozott figyelemmel készült a forduló rangadójára, a DAC–Rim. Sobota összecsapásra, amely aztán messze elmaradt a várakozástól.

Dunaszerdahely. Mindkét fél fokozott figyelemmel készült a forduló rangadójára, a DAC–Rim. Sobota összecsapásra, amely aztán messze elmaradt a várakozástól. A két gólon kívül nem sok említésre méltó esemény történt, a DAC-stadionban, mert mindkét csapat komótosan, öregurasan futballozott, a játékosok számtalan átadási hibát vétettek, a kapu előtt pedig – két kivételtől eltekintve – igencsak körülményesen kezelték a labdát. A sok bosszantó hiba és a pontatlanság miatt nem alakulhatott ki folyamatos játék. A kritikán aluli 90 perc után az egyik dühös drukker megjegyezte: „Még szerencse, hogy döntetlen lett az eredmény, mert ezért a teljesítményért egyik csapat sem érdemel győzelmet. Ha rajtam múlna, megbüntetném a játékosokat!” A nézőriasztó meccs után Vas Ferenc, a rimaszombatiak klubelnöke a következő kérdést tette fel a DAC első emberének: „Imre, mi volt ez?” A válasz szintén szűkszavú volt: „Szörny?, sajnos, ennyit tudunk... – majd egy kis szünet után így folytatta: – „Játékosaink vannak, de csapat még nincs. A most következő szünetben feltétlenül el kell gondolkodnunk a hogyan továbbról. Örülnénk, ha visszatérne Szikora György edző.” Az ismert tréner már négyszer ült a DAC kispadján, jelenleg a rimaszombatiak játékosügynök-menedzsere. Ő mindössze két szót mondott a szombat délutáni találkozóról: „No comment!”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?