Szigorú büntetések

New York. Folytatódott az NBA küzdelemsorozata, a Lakers hazai sikerét, vagy a Detroit Charlotte elleni, kétszeri hosszabbításban kivívott diadalát elhomályosította egy fegyelmi tárgyalás.

New York. Folytatódott az NBA küzdelemsorozata, a Lakers hazai sikerét, vagy a Detroit Charlotte elleni, kétszeri hosszabbításban kivívott diadalát elhomályosította egy fegyelmi tárgyalás. Nem maradt következmény nélkül a Detroit–Indiana meccs botránya: az összecsapás 46 másodperccel a lefújás előtt félbeszakadt, mert a vendégjátékosok összeverekedtek a szurkolókkal. A főbűnös, Ron Artest (Pacers) már nem léphet pályára a szezon hátralévő mérkőzésein, társai közül Stephen Jackson 30, Jermaine O’Neal 25 találkozót lesz kénytelen kihagyni. A kisebb vétkekért Anthony Johnson (Indiana) öt, Ben Wallace (Detroit) hat találkozón nem játszhat, míg az indianai Reggie Miller, és a detroiti trió, Chauncey Billups, Elden Campbell és Derrick Coleman egy meccset hagy ki. Anyagilag sem járnak jól az eltiltottak, Artest ötmillió dolláros veszteséggel számolhat, de O’Neal eltiltása is közel 25 százalékos bérveszteséget von maga után.

EREDMÉNYEK: Toronto–San Antonio 96:91, legjobb dobók: Bosh 20, ill. Duncan 26; LA Clippers–Phoenix 111:122, Jarics 19, ill. Stoudamire 33; Boston– Seattle 102:83, Davis 25, ill. Allen 21; Miami–Philadelphia 93:83, Wade 25, ill. M. Jackson 21; Detroit–Charlotte 117:116, Hamilton 30, ill.Kapono 25; New York–Cleveland 98:88, Crawford 24, ill. Gooden 25; Portland– Houston 93:97, Randolph 28 ill. Ming 19; Denver–Dallas 110:82, Buckner 28, ill. Harris 15; Sacramento–Milwaukee 88:79, Sztojakovics 21, illetve Redd 16, LA Lakers–Chicago 102:93, Bryant 29, ill. Hinrich 24. (m, o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?